Vilka är Personality egenskaper som förknippas med den Stjärntecken Leo?

May 28

I astrologi, hänvisar Leo dem Född den 24 juli till 23 augusti, och är den femte tecknet i zodiaken. En fast anläggning tecken, Leo ideologiska, bestämd, och har en stark identitet. Typiska Leos är kärleksfull och generös och oftast de första att se det goda i andra. Dock bör Leos vara försiktiga när de placerar sina lojaliteter.

Leo styrs av solen, som anses vara den viktigaste planeten i zodiaken. Solen är associerad med jaget, med rikedom och framgång, samt med fattigdom och misslyckande. Leo, mer än något annat tecken, är det mest sannolikt att göra och förlora förmögenheter.

Många Leos är begåvad och utmärka sig på många saker. De är både intelligent och kreativ. Vissa kanske tycker Leos Bossy know-it-alls ibland, men Leos är så generös och kärleksfull att det ofta är svårt att hålla irriterad på dem för länge. De är kända för mat och äta sin kompis extravagant. Klassiska Leos älskar att vara i centrum för uppmärksamheten och är både dramatisk och självsäker.

Symbolen för Leo är lejonet. Liksom Lejonet, Leos är kraftfulla och kunglig. De är ofta extroverts som älskar passion. De flesta Leos är bra leverantörer som de kan utmärka sig i många olika yrken.

Leomedlemmar kan stiga till toppen, eller sjunker till botten, av någon organisation. De är sällan mitt-of-the-road på någonting. Leo är speciellt förknippad med området PR, vilket är ett bra val för den kreativa, klyftig, "gåva av gab" Leo. Leos är också ofta lysande på vetenskap, media, förlagsverksamhet, och konst.

Färgerna är förknippade med eldig Leo är guld och orange. Den Leo metallen är guld. Leo behärskar hjärtat och ryggraden. Nyckelord för Leo personlighet är kärleksfull, begåvad, självsäker, och dramatisk.

De andra brandskyltar, Skytten och Väduren, är de mest kompatibla med Leo. Liksom Leo, Skytten och Väduren personligheter tenderar att vara "större än livet" och har en stark känsla av äventyr. Tvillingarna, Vågen, Jungfrun, Kräftan, och en annan Leo är också ganska kompatibla med Leo. Skorpionen, Fiskarna, Vattumannen och Stenbocken är de minst kompatibla med Leo om det inte finns andra, mer kompatibla aspekter i dessa diagram. Kända Leos inkluderar Madonna, Andy Warhol, Lucille Ball, Mick Jagger, och Danny Bonaduce.

  • Typiska Leos är generösa.
  • Leo är lejonet, den femte tecknet i zodiaken.
  • Leomedlemmarna kan ibland vara bossy.
  • Leos sägs besitta kraften och extroversion av ett lejon.
  • Leos sägs utmärka sig på många olika saker.