Hur att synkronisera flera kalendrar Använda Google Kalender

October 12

Om du och din familj vill börja använda en gemensam kalender för att hålla dina scheman i synk, visa flera kalendrar på samma skärm, och använda dina mobila enheter för att visa, skapa och ändra möten på språng och har dem synkronisera med din huvudsakliga Google kalender, så gör denna process ganska lätt Google. Den använder också en del nya funktioner som gör att uppdatera din kalender från någonstans ganska enkelt.

Det första steget är att få och dela Google-kalendrar:

Hur att synkronisera flera kalendrar Använda Google Kalender

 1. Chef till kalendern sidan Google.
 2. Antingen logga in på din nuvarande kalender eller skapa en ny.
 3. När du är klar, klicka på Inställningar högst upp på skärmen och välj fliken Kalender.
 4. Klicka på länken under huvudet Sharing för att se dina delningsalternativ.
 5. Du kan göra allmänheten kalendern för alla, men du behöver inte - bara att ange e-postadresserna till de personer du vill se kalendern.

  Du kan också ge varje person möjlighet att läsa eller ändra din kalender. Klicka på Lägg till person när du är klar. Lägg till så många du vill.
 6. När du är klar klickar du på Spara.

  Varje person kommer att få en länk till kalendern.

När din Google-kalender är inställd och delas, och du har fått allas kalenderlänkar, kan du ställa in en enda vy för att visa flera kalendrar på samma skärm, i stället för att byta från länk till länk.

 1. Logga in på ditt Google Kalender och se till vänster på sidan.
 2. Under rubriken Övriga kalendrar, om du inte ser de kalendrar som du har blivit inbjuden att dela, klicka på länken Lägg till för att ange e-postadresser som är förknippade med dessa kalendrar som du vill se.
 3. För enkelhetens skull, göra dessa kalendrar olika färger så att du kan berätta för alla de möten isär.

  Klicka bara på nedåtpilen bredvid kalendern för att välja en färg.

När du har delat alla kalendrar, kan du använda dina mobila enheter för att visa, skapa och ändra möten på språng och få dem synkronisera med din huvudsakliga Google kalender.