Vad är en stickning väska?

October 26

En stickning väska kan vara vilken bärare med någon typ av handtag som används för att hålla stickad pågående arbeten samt förnödenheter såsom extra nålar. Vissa stickare använder en gammal tygkassar att förvara eller bära sina hantverk. Det finns också många stickning väska alternativ säljs i garn och hantverk butiker.

De två huvudsakliga typer av stickning påsar som skapats för att hålla garn hantverk projekt är fällbara, öppen topp typ och toto stilen. Stickning tygkasse kan vara mjuk eller hård ensidig; de flesta av dem fäst på toppen. Förutom huvudbärande sektionen att rymma stickprojekt med sina nålar, har många toto-stil knitter s påsar fack om att hålla sax och mönster samt en extra nål samling. En stickning toto görs för resor, medan fällbara väskor är konstruerade för at-home crafting.

Hopfällbara stickning påsar har vanligtvis en träram som är förbundna med varandra nära botten. Den metall eller trä gemensamt typiskt placerad där ramen veck. Inuti ramen är en trasa rektangulär säck som ofta öppen upptill för garn och nålar för att visa. Denna typ av stickning väska är praktiskt att ha bredvid en stol eftersom dess open access möjliggör enkel hantering och återställande av projektet. Avsnittet trasa av vikbara stickning projektpåsar är vanligtvis ganska dekorativa i färg och / eller mönster, så stickar kan välja en inomhus väska att passa in i ett rum stil.

Alla typer av stickning väska bör ha tillräckligt med utrymme för att hålla storleken på projektet. En knitter som arbetar på afghan filtar behöver en mycket större bärare än en som gör disktrasor. Miniatyr stickning påsar eller en väska som även fungerar som en handväska kan användas för att transportera mindre projekt. Avancerad liksom nybörjare stickare använder påsar för att hålla sina leveranser. Vissa stickare föredrar en ryggsäck i stället för en påse med handtag för att bära sina projekt, nålar, mönster och saxar.

Vissa människor som älskar att farkosten med garn gör sin egen stickning väska. Dessa stickare kan använda upp skrot garn samt skapa en anpassad bärare i storlek de behöver med de typer av fickor eller utrymmen som utformats speciellt för att hålla sina leveranser. En stickning väska kan föras med på dagsturer och semester samt att crafting retreater eller workshops. Vissa stickare vilja ha sina projekt väska när väntar vid en läkarmottagning.

  • En stickad tröja.
  • Stickor och garn.