Vad är Motion Sensor Lights?

October 16

Vid utformningen ett säkerhetssystem eller hitta nya sätt att minska energiförbrukningen, många individer väljer att lägga rörelsesensor belysning för att deras inställning. Motion sensor ljus är inte bara ett kostnadseffektivt och enkelt sätt att varna de boende i huset till en potentiell inkräktare, men också ett sätt att släcka alla lampor i rum som är lediga. I säkerhetsapplikationer, kan rörelsesensorn utomhus lampor i det förflutna har aktiverat för varje blad, kanin eller stadsdel katt, orsaka onödig stress för husägare, men eftersom tekniken går framåt, är rörelsesensorn lampor blir både allt känsligare och lättare att anpassa. Rörelsesensorer består av ganska grundläggande komponenter, som känner en förändring i omgivningen, och sedan aktiverar ett ljus i enlighet därmed.

Rörelseljussensorn består av en liten lins som känner av förändringar i värme, och ibland rörelse, i ett givet område. När rörelsesensorn omkopplaren aktiveras av en mycket snabb förändring i värme- eller ljusförhållanden, aktiverar omkopplaren belysningen. Eftersom rörelsesensorn lampor är byggda för att upptäcka snabba förändringar i värme eller rörelse inom ett specificerat område, de inaktivera när det inte finns någon förändring till förutsättningar för en tid. Den automatiska avstängningsfunktionen rörelsesensor teknik gör rörelsesensor belysning ett praktiskt sätt att spara på energikostnaderna när de används i inomhus, hushållsapplikationer.

Rörelsesensor lampor fungerar med vad som kallas en passiv infraröd detektor. Skillnaden mellan de passiva detektorer och aktiva detektorer är att aktiva detektorer lägga till något till den omgivande miljön, till exempel mikrovågor, ljudvågor eller ljusvågor, medan passiva detektorer inte. En persons närhet till rörelsesensorn detektionssystem avgör också hur effektivt det är. Ju längre bort en person är från systemet blir svårare deras infraröd värme för att upptäcka. Detta kan utgöra ett problem för husägare investerar i nedre änden gör och modeller, som grundläggande rörelsesensor belysning är bara känslig för den relativa temperaturen i den mänskliga kroppen.

Motion sensor lampor finns tillgängliga från en mängd olika källor, inklusive byggvaruhus, varuhus och specialsäkerhetsbutiker. Priserna varierar från ca $ 10 $ (USD) till $ 100 USD eller mer. Modeller finns att köpa som utnyttjar LED-belysning, liksom mer traditionella glödljus. Det finns ett brett spektrum av stilar att välja mellan, inklusive dekorativa och utilitaristisk modeller samt kit för att konvertera befintliga belysningen i rörelsesensor belysning.

  • Rörelsesensorer består av ganska grundläggande komponenter, som känner en förändring i omgivningen, och sedan aktiverar ett ljus i enlighet därmed.