Vad är en Bridal Krans?

September 19

En brud krans kan betyda ett antal saker. Det kan vara en liten, delikat blomsterkrans bärs på huvudet av en brud, brudtärna eller blomma flicka på ett bröllop. Bridal kransar kan också vara större, gjord av gröna och blommor, och används för att dekorera vid ceremonin eller mottagning. Brud krans är ett ganska traditionellt bröllop dekoration. Det är intressant att notera att det också finns en stor buske som kallas brudkrans, som blommar på våren och har små vita blommor.

Större brud kransar används för dekoration kan placeras vid ändarna av bänkarna i en kyrka eller annan religiös hallen. De kunde också hängas på dörrar eller väggar, placeras i mitten av bordet som en ganska blommig mittpunkten, eller hängas på ryggen av stolarna i receptionen. Använda blommor att dekorera på ett bröllop är en populär tradition eftersom det är relativt lätt och alltid ser bra.

Du kan köpa eller göra en brud krans i någon form och storlek. Du kan göra en traditionell rund krans, eller en krans där två cirklar ansluta, symboliserar äktenskapet. En hjärtformad krans kan också vara ganska söt. Du kan också välja att dekorera ett valv med blommor och greener på ett liknande sätt till en bridal krans. Även om de är traditionella dekorationer, kan du fortfarande ha kul med brudkransar.

Du kan använda praktiskt taget alla blommor för en brudkrans. Några populära är rosor och hortensior, men några blommor kommer att fungera. Vissa brud kransar är gjorda med riktiga, färska blommor, och dessa är de dyraste. De har inte heller hålla upp liksom kransar gjorda med sidenblommor, som ofta ser precis lika trevlig och är mycket mer hållbara. Du kan också använda murgröna för grönska och brudslöja att fylla i kransen.

Göra din egen brud kransar är en relativt enkelt projekt. Du kan hitta skum eller tråd krans mallar i de flesta hantverk butiker. Du behöver också en sax för att klippa blommor och lim för att fästa dem till kransar. Du kan också välja att lägga till dekorationer som falska pärlor, fjädrar, falska juveler, Swarovski kristaller, eller några roliga smycken som antingen symboliserar ditt äktenskap eller din bröllopstema. Till exempel, om du hade en strand bröllop, kanske du lägga lite sandaler eller parasoll till kransar.

Om du beställer brudkransar för ditt bröllop, är det en bra idé att köpa dem i lösvikt. Du kommer ofta att kunna beställa kransar direkt från din florist, eller från leverantörer på nätet. För att hitta brudkransar för ditt hår, kolla brud leverans butiker eller bröllop webbplatser.

  • En brud kan bära en brud krans som kompletterar hennes klänning.
  • Bröllops kransar är vanligtvis konstruerade av florister som har erfarenhet av att arbeta med olika typer av blommor.
  • Brud kransar är ofta små kransar av blommor som bärs av medlemmar i en bröllopsfest.
  • En brud krans kan förskönas med dekorationer som pärlor.