Vad är Laptop stativ?

March 29

Laptop stativ ger en mobil skrivbord som att sätta en bärbar dator eller bärbar dator. Laptop står är idealiska för försäkring justerings, nätverksadministratörer, brottsbekämpning, paralegals, civilingenjörer, reser chefer och någon vars jobb innebär mobilitet. Laptop står är också praktiskt hemma, vilket ger en flexibel arbetsplats som kan tas isär och lägga undan i sekunder.

Det finns en mängd olika modeller av bärbara står att välja mellan. Den grundläggande designen är en liten stationär med 3:57 ben som antingen är teleskop eller kan vika undan. De flesta benen är höj- och sänkbart. Den översta kan variera från ungefär samma storlek som en vanlig bärbar dator, till något lite större. Många har en underläpp för att hålla pennor och papper på plats.

Om du hör till dem som kräver lite extra utrymme för en skrivare, extern enhet eller WorkPad, du redo. För att möta dessa behov, det finns bärbara står som presenterar en slide-out eller svänghylla och en ledad arm för att hålla pappersarbete i upprätt läge. För chefer eller tekniker på språng, det finns bärbara montrar som fälls ihop liten nog att bära i en laptop fall. När du arbetar på en kund, ger en bärbar dator står en personlig arbetsyta så att du inte behöver invadera klientutrymme.

Flygplatser råd ofta långa perioder av stillestånd som kan utnyttjas för att arbeta. Vissa bärbara montrar är inbyggda i den bakre handtag pakethållare. Helt enkelt förlänga handtaget uppåt Fäll ut bordsskivan, och släppa ner en expanderbar benet. Med den bärbara datorn fullt stöd, kan man bekvämt prata i telefon och skriver obehindrat utan att jonglera datorn.

Laptop står som är inbyggda i hjul pakethållare kan också fungera som en personlig bordsskiva som att sätta kaffet eller en måltid. Om du reser med familjen, använda den för en omgång kort eller en förvaringsplats för diverse artiklar, snarare än att sitta dem på en stol där de kan glömmas bort. När det är dags att gå, viker laptop stativ bort på några sekunder. En sådan patenterad modell även integreras i ett 22-tums (56 cm) med hjul carry-on.

Försäkringsjuste hittar laptop står mycket praktiskt när du skriver upp en fordran medan lantmäteri skador i ett garage, affär, parkeringsplats, eller bosättning. Justera stativet lång nog att använda medan stående gör det enkelt att placera var som helst. Datatekniker kan "ställa in shop" omedelbart och flytta till varje ny dator, kontor, eller en plats som behövs utan att slösa tid vid varje stopp söker utrymme på skrivbordet.

Hemma är det många människor som gravitating ifrån utrymmeskrävande stationära system till bärbara datorer. Laptop står tillåter val av var man vill använda sin dator. En dag kan det vara idet, nästa dag, vardagsrummet. Företag kommer? Bara vik upp det och skjut den bort.

Laptop står är tillgängliga från en mängd olika leverantörer beroende på modell. Montrar integrerade i pakethållare finns på vissa bagage butiker, medan vanliga bärbara står är ofta tillgängliga från datorbutiker. Det finns också en mängd att välja från nätet.