Vilka är de bästa övningarna för att trimma Midja?

March 9

Det finns många övningar som lovar att trimma midjan och eliminera fett i det området, men sanningen är, en verkligt trim midjan kan bara komma från en sak: aerobics. Även massor av övningar kan bidra till att stärka och tona en redan smal midja, det enda sättet att eliminera fett från midjan är genom att göra fettförbränningen, aerob träning. Även gör hundratals crunches om dagen kommer inte att göra mycket för att eliminera fett.

Detta beror på att det inte är möjligt att rikta fett i ett visst område i kroppen; det helt enkelt inte fungerar på det sättet. Därför att trimma midjan, och komma i form, är det nödvändigt att starta en vanlig aerobics program, och göra det till en vana. Experter rekommenderar generellt utför aerobics mellan tre och fem dagar per vecka, under 30-45 minuter per session. En aerob aktivitet är en som ökar hjärtfrekvensen under en utdragen tidsperiod.

Några utmärkta aeroba aktiviteter som kan hjälpa bränna fett och trimma midjan inkluderar raska promenader, jogging, cykling, simning, eller till och med dansa. Som hjärtfrekvensen ökar, kommer kroppen att börja bränna kalorier och lagrad energi. Detta är den metod som hjälper till att ta bort fettdepåer från hela kroppen, inkluderat midjan. Det är viktigt att få tillräckligt med sömn och att dricka tillräckligt med vatten, vilket också kommer att bidra till att uppmuntra viktminskning.

När en regelbunden aerob träning rutin har börjat, kan andra övningar hjälpa rikta området, och trimma midjan genom att tona musklerna. Pilates och yoga, två program som tillbringar en hel del tid med fokus på musklerna i kärnan, är utmärkta sätt att trimma midjan. Kärn muskler inkluderar mage, obliques och musklerna längs sidorna av ryggraden. Eventuella övningar som stärker kärnan muskler kan bidra till att förhindra skador från böjning, lyft, eller vridning, vilket är en annan fördel.

Det är inte nödvändigt att följa en viss träningsprogram för att göra midjan-bantning övningar. Crunches, sido crunches, benlyft, broar och sido planka övningar är alla golvövningar som riktar midjan. Instruktioner om hur du utför dessa är det bäst att söka på nätet; det finns många gratis instruktions diagram och videos som finns. Det tar ansträngning och uthållighet för att trimma midjan, eftersom det är ett ökänt svårt område för att gå ner i vikt. Det är viktigt att göra det, emellertid, inte bara för utseendet på en smalare midja, men för en övergripande sund kropp.

  • Simning är en aerob träning som kommer att bränna fett från hela kroppen.
  • Förutom träning, är sömn en viktig faktor i viktminskning.
  • Jogging ger en aerob träning.
  • Dricksvatten kan hjälpa till att uppmuntra viktminskning.
  • Magövningar kan bygga muskler, men har inte mycket effekt på fetthalten.
  • Benlyft är golv övningar som riktar midjan.
  • En hälsosam kost och regelbunden aerob träning kan hjälpa skurna inches (cm) från midjan.