Vad är Subliminal Affirmations?

May 17

Subliminal affirmationer består av täckta meddelanden levereras till det undermedvetna som uppmuntrar positiva förändringar i en persona € s beteende eller attityder. Dessa självhjälpsprodukter använder ofta lugnande musik för att täcka en röst- eller flash uttalanden om video så snabbt de arenâ € t medvetet märkt. Någon som är intresserad av affirmationer kan välja bland många kommersiella produkter eller göra sin egen. Trots att de är roligt att använda, kan de inte vara effektiva.

Olika typer av affirmationer fokuserar ofta på att uppnå personliga mål. Människor som är intresserade av att gå ner i vikt, sluta röka, förbättra koncentration eller studieteknik, och öka förtroendet kan använda affirmationer för att hjälpa dem att uppnå dessa mål. Amatörer och professionella idrottsmän kan också använda subliminal affirmationer som ett hjälpmedel för att utmärka sig i deras valda sport.

Uttalandena används i affirmationer bör vara positiv och i presens, som om målet har redan uppnåtts. Till exempel kommer någon som vill gå ner i vikt vill ha en bekräftelse anger han är nu på sin idealvikt. Bekräftelsen ska inte säga att han kommer att gå ner i vikt i framtiden, eller att han inte är fet.

Subliminal påståendena är ofta ljudform, men de kan också vara visuellt. Ljud subliminal affirmationer får använda musik eller kan spela olika affirmationer i höger och vänster kanal så att de enskilda meddelanden canâ € t göras medvetet. Videor kan spela på en dator och snabbmeddelanden så fort de inte medvetet märkt. Vare ljud eller video, är positiva uttalanden tros levereras direkt till det undermedvetna.

Någon som är intresserad av subliminal affirmationer kan vilja forska olika inspelningar för att hitta de affirmationer som stöder hans mål. Användaren kan experimentera med både ljud och bild. Han kan också prova att göra egna subliminal affirmationer genom programvara avsedd för detta ändamål. Detta tillvägagångssätt gör det möjligt för användaren att utveckla affirmationer som är anpassade till sina mål.

Många människor föredrar att använda dagliga affirmationer, ofta vid sänggåendet. Inspelningarna kan hjälpa människor slappna innan de somnar, och meddelandena kan arbeta på det undermedvetna under natten. Även att använda subliminal affirmationer kan vara lätt och behaglig, har forskningen inte fastställt att de är effektiva.

Subliminal affirmationer utvecklats från subliminala budskap som infördes i vissa filmer eller annonser som börjar på 1950-talet. Denna praxis har varit kontroversiell eftersom man tror att det går förbi peopleâ € s beslutsprocesser. Forskningen om effektiviteten i subliminala budskap i reklamen är blandad, och vissa forskare har funnit att subliminala budskap är effektiva medan andra inte.

  • Subliminal affirmationer kan hjälpa människor att uppnå träningsmål.
  • Subliminal affirmationer kan spelas tillsammans med musik.
  • Olika typer av affirmationer fokuserar ofta på att uppnå personliga mål.
  • Subliminal affirmationer fokuserar ofta på att uppnå personliga mål.