Ska jag skicka ut meddelanden till min examen?

October 21

Utsikterna att se dina tidigare lärare, out-of-town vänner och avlägsna släktingar alla samlats på din examensceremoni har definitivt sitt överklagande, men du kanske vill överväga ett par saker innan du investerar i formella studentenmeddelanden. Veckorna före examen kan vara lite kaotiskt, så du kommer att vilja träna de flesta av dessa frågor medan du fortfarande tänker klart och har tid att göra justeringar. Graduation meddelanden kan behöva beställas flera veckor i förväg, och någon måste sammanställa en lista över mottagare och skicka de meddelanden till dem.

En sak du behöver veta innan du skickar ut examenskort är tid, datum och plats för själva evenemanget. Vissa arenor hantera flera gradering ceremonier om dagen, vilket betyder sittplatser och parkering kan vara vid en premie. Det är inte ovanligt att skoladministratörer att begränsa antalet biljetter per elev, så du kanske inte kan bjuda in mer än din närmaste familj eller några vänner till själva examensceremoni. Om så är fallet, kan du vänta med att beställa formella studentenmeddelanden tills du har en bättre uppfattning om din familjs planer efter den officiella examensceremoni.

Formella studentenmeddelanden är en bra idé för dem som planerar en stor post-examen mottagning. Examen från high school eller college är i allmänhet en av höjdpunkterna i ditt unga liv, så det kan vara mycket glädjande att ha ett stort antal människor dela denna stund med dig. Om du gör skicka ut formella examenskort, kan du tänka utanför boxen för potentiella deltagare. Tidigare lärare, kyrkomedlemmar, arbetsgivare och tränare kan vara lika intresserad av att delta din studentfest så mycket som familjemedlemmar eller klasskamrater.

Innan du beställer något tillkännagivande för studenten, är det viktigt att du och dina föräldrar är på samma sida när det gäller ett parti eller mottagning. Du kan behöva kombinera dina ekonomiska resurser med andra för att ge ett firande av den här storleken. Det kan också finnas en del andra logistiska problem att träna, till exempel tillgänglighet och storleken på en privat plats. Gåvor och monetära donationer från inbjudna kan bidra till att motverka en del av dessa kostnader, men du bör hålla antalet examenskort realistiska. Du kanske förutse ett visst antal minskade inbjudningar, men aldrig skicka ut fler studentenmeddelanden än din bakgård eller annan plats kan bekvämt rymma.

  • För många är examen en viktig milstolpe som är en orsak att fira.
  • Graduation meddelanden bör innehålla tid, datum och plats för examensceremoni.