Vad är Crock-Pot tårta?

May 2

Upptagen kockar på språng kanske inte alltid har tid att komplettera middag med en dessert. Även omedelbara kakor tar normalt minst en timme för att förbereda, baka, och cool. Crock-Pot kaka erbjuder en lösning på dessa dilemman. Dessa kakor baka under flera timmar i en långsam spis, vilket ofta resulterar i en fuktig, läcker tårta. De som ont om tid kan förbereda en av dessa kakor innan sitta ned på middag, eller ens tidigt på dagen, och inte tänka på dem igen tills det är dags för dessert.

En Crock-Pot kaka kräver massor av våta ingredienser för att hjälpa den att behålla fukten. Långa tillagningstider kan ge ett torrt, oaptitlig tårta om smeten är inte tillräckligt fuktig. Av denna anledning, kakor gjorda från grunden brukar bli bättre än boxed kakmix när bakat i en Crock-Pot. Mest boxed kakmix har alla ingredienser perfekt mätt i paketet och endast kräver tillsats av ett ägg och en liten mängd olja eller vatten. Denna mängd fukt i allmänhet inte kommer att stå upp för långvarig uppvärmning.

Smör, olja, mjölk, yoghurt, pudding, och gräddfil alla ger extra fukt till en kaka smet. När baka en Crock-Pot tårta, tjockare ingredienser - som yoghurt och gräddfil - ingjuta en tårta med fukt utan att göra smeten alltför rinnande att ställa. Dessa ingredienser kan också göra smeten tyngre dock. Ju mer av dessa ingredienser i en kaksmet, desto mer kakan luta bort från ljuset och fluffigt änden av bakverk spektrumet.

Chokladkakor lämpar sig särskilt väl för Crock-Pot bakning. Smält choklad och chokladpudding både lägga till en betydande mängd fukt till kaksmet, skapar den perfekta blandningen för långa gräddningstider. Lite extra olja i smeten kan även ta receptet från chokladkaka till täta, fuktiga choklad brownies. Jordnötssmör, vit choklad och frukt ger också en Crock-Pot tårta smak och nödvändig fukt. Bakers framgångsrikt kan skapa apple-honung tårta, blåbär spänne, och kaffe kakor i en Crock-Pot genom att lägga dessa ingredienser.

Fukt kan skapa en del problem när det kommer till Crock-Pot kaka, dock. Ånga från kakan kan ansamlas på undersidan av fartygets lock. Kondens som regnar ner på moset kan förstöra konsistensen. Pappershanddukar, skiktad ca 0,12 tum (ca 3 mm) tjockt under locket, ska absorbera denna kondens. Om pappershanddukar förstöra tätningen runt läppen av den långsamma-spis, kan plastfolie draperad ovanpå locket hjälper till att hålla för mycket värme från att fly.

  • En skål med gräddfil, som ofta används vid framställning av Crock-Pot kaka.
  • En Crock-Pot kaka kräver massor av flytande ingredienser för att hålla den från att torka ut.