Vilka är de bästa tipsen för att göra DIY Räcken?

May 3

Processen för att bygga eller på annat installerar DIY räcken kommer att variera beroende på de material som används för att konstruera ledstång samt där enheten ska installeras. Om byggaren har endast grundläggande snickeri färdigheter och inga svetskunskaper, är det bäst att bygga DIY räcken av trä. Om byggaren har svetskunskaper, kan metallen vara ett alternativ, även om detta är en svårare process. Var noga med var ledstången kommer att installeras för att göra det bästa beslutsamhet om den mest lämpliga material, storlek och stil.

Montera alla rätt verktyg innan projektet. Detta kan innebära att hyra eller köpa verktyg, men båda hållen, är det viktigt att ha alla nödvändiga verktyg till hands för att förhindra förseningar eller felaktig installation av de DIY räcken. När verktygen är monterade, kommer de råvaror måste köpas. Överväg att köpa lövträd över barrved; lövträd kommer att bli dyrare, men de kommer också att vara mer motståndskraftig mot vattenskador som skevhet, sprickbildning, delning, eller utveckla mögel. Hardwoods är också naturligt vacker och slagtålig skador. Barrträd blir billigare för DIY räcken, och de kan vara ganska lockande, men de är mer mottagliga för olika typer av skador.

Investera i en bra regeldetektor innan projektet. Detta verktyg kommer att hjälpa till att lokalisera reglar som ledstången hårdvaran kommer att behöva fästas. Skruv hårdvaran för DIY räcken i gips utan en stud bakom det kommer att leda till väggskador och kommer att göra ledstången osäkra övergripande, eftersom den inte kommer att kunna hålla en måttlig mängd vikt. Försök att hitta en regeldetektor som också har en sensor för att hitta ledningar och annan elektrisk utrustning bakom murar; Detta kan förhindra att borrning i en tråd, som kan leda till personskador eller skador på elektriska system.

Se till att mäta körningen av trappan för att säkerställa en korrekt storlek ledstång är installerad. En måttband bör användas för att räkna ut var de DIY räcken kommer börja och sluta; det är en bra idé att köpa en ledstång eller ledstång material som kommer att köra längs hela trappan. Om ledstängerna ska användas för handikapp tillgänglighet, kan det vara nödvändigt att köpa material som är något längre än trappan sig att tillåta en användare att greppa innan börjar klättra upp för trappan.

  • En regeldetektor kan hjälpa till att hitta en idealisk plats för räcken ska säkert fastsatt i väggen.