Vilka Strumpor är rätt för dig?

May 5

Liksom tandkräm, feminina produkter, och deodorant, strumpbyxor kommer i en överväldigande mängd storlekar, färger passar, hinnan och varumärken. Förekomsten av så många alternativ gör det nästan omöjligt att välja. Förutom alla alternativ på förpackningstillverkarna använder olika material och tekniker för att göra dem. Hur bestämmer ni ?! Det är verkligen inte så skrämmande som du tror.

Strumpor behöver inte vara så obehagligt som du trodde när du var åtta. Om du köper rätt storlek som du behöver inte oroa dig om dem är för kort (de låga ridning grenen nylon är den mest obekväma) eller påsar med tyg på anklarna (ett tydligt resultat av alltför stora nylon). Var noga med att kontrollera storleks sjökort är varje set du köper. Dimensionering inte förblir densamma i alla märken och få saker är så frustrerande som när du kör sent och dina nylonstrumpor är för litet eller för baggy. De bestämmer storleken av din längd och vikt och varje matris kan vara lite annorlunda.

Den största smärtan i strumpor köper är att räkna ut vad innebär det och vad ger det effekt. Ultra ren slang är för ni kvinnor som vill ha bara ben men inte. De ser ut som du inte bär några nylonstrumpor alls men ändå ge dina ben en polerad look. På andra änden av opacitet spektrumet, ogenomskinliga nylonstrumpor eller strumpbyxor finns i olika färger och ger en helt ny look till dina ben. Dessa ger också större värme och ofta lägga till en mer avslappnad-klänning look. Slang med en dag skir eller spandex ren inte ger den nakna ben ser extremt ren gör, men det ger dina ben en mer polerad look och de är bra för toeing linjen mellan alltför ren och tjockare, ogenomskinlig slang. För ibland oundvikligt kalaskula i magen, styra topp slang fungerar bra. Denna typ av nylonstrumpor håller magen i utan risk för att det kommer ut mer än du skulle vilja.

Färg också mer att göra med att plocka rätt sorts strumpor än du kanske tror. Mörkare färger och mer ogenomskinligt strumpa bidrar till en magrare utseende medan ren slang accentuera formen på benet. I världen av strumpbyxor är lite överväldigande och definitivt en som behöver undersökas ytterligare, men här är några göra och inte göra för din nylon bär genomläsning.

Dos:

  • Matcha din slang med din outfit (svart med en chokladklänning = ingen gå)
  • Håll statister till hands i händelse av strumpor nödsituation härjade slang eller nylonstrumpor med en körning är aldrig kul!
  • Bär sandal slang med öppna toed skor

Don'ts:

  • Har väskor på anklarna
  • Bär nylonstrumpor med en uppenbar körning
  • Bär för hårt av nylonstrumpor
  • Ha troskanter
  • Har håriga ben så hårig att du kan märka genom slangen

Jag önskar er lycka till på din strumpor strävan!