Hur väljer jag det bästa Tortilla Bowl?

May 5

För att välja den bästa tortilla skål, kockar och andra som är shopping för dessa poster bör förstå de ingredienser som går in i majs eller mjöl tortilla, samt tekniker för bakning och hur väl dessa skal kommer att lagra. Tortilla skålar är populära för forma en taco sallad maträtt eller liknande latinamerikanska livsmedel på förrätter, där tortilla skål fungerar som en attraktiv ätbar behållare. Olika sorter av tortillas kan variera i kvalitet.

En viktig fråga för val överlägsna tortilla skål produkter är analys av de ingredienser som går in i dessa skal. Köpare kan vilja specifika sorter, antingen majs tortillas eller mjöl tortillas. Den corn tortilla sort tenderar att vara mer krispigt, där mjöl tortillas är ofta smidigare i termer av konsistens. Köpare kanske också vill överväga om mjölet och andra material som används är ekologiskt eller naturligt vuxit.

När du handlar för de bästa tortilla skålar, det är också viktigt att förstå hur dessa objekt är gjorda. Generellt är tortilla skål gräddas i en form i syfte att åstadkomma den skålform. Beroende på tillverkare, kan vissa tortilla skålar faktiskt behandlas på andra sätt. I vissa lagra produkter, naturliga material, såsom mjöl, kan blandas med fyllmedel, inklusive sojaprodukter, eller andra majsbaserade stärkelser. De renaste recept tenderar att producera de bästa valen för tortilla skålar.

Andra ingredienser som får tillsättas tortilla skålar inkluderar konserveringsmedel. Vissa kemiska tillsatser hjälper dessa livsmedel lagra bättre, men kommer att ta bort från den totala kost och hälsa värde, enligt vissa livsmedelsvetenskapliga experter. Det är viktigt att tänka på hur länge dessa objekt måste lagras före användning, för att balansera behovet av lagring med ideal att välja de mest rena livsmedel tillgängliga.

De som vill hitta de bästa tortilla skålar för ett specifikt recept bör också försöka förutse om en viss typ av skal kommer att hålla sig väl i en viss användning. För några recept, som taco sallad, tortilla skålen behöver inte vara extremt hållbara. Med andra recept liksom tyngre gryta eller soppa typ hopkok, kan shoppare behöva en tjockare skal som kommer att stå upp bättre att flytande eller halvflytande ingredienser. Med rätt känsla för detaljer under shopping kan kockar hitta de bästa tortilla skålar för att presentera olika typer av taco sallader eller liknande livsmedel i attraktiva sätt.