Hur installerar jag en Tile Bänkskiva?

May 1

Installera en keramiska plattor bänk skapar en funktionell och varaktig arbetsyta. För att installera en bricka bänk, kommer följande material behövas: plastfolie, keramiska plattor, kant kakel, murbruk, injekteringsbruk, injekteringsbruk sealer, eller skruvar, 2 x 4 (fot 61 cm x 121,9 cm) skrot, ¾-tums (1,9 cm) plywood, bärplatta, bärplatta skruvar, 3-tums (7,6 cm) fiberglastejp, och kakel distanser. Dessutom kommer det att bli nödvändigt att köpa eller hyra följande verktyg: tigersåg, borrmaskin med en murad bit och Phillips bit, måttband, brukskniv, tandspackel, gips band kniv, våt såg, kakel avbitartång, nivå, injekteringsbruk flyta, och cheesecloth eller säckväv.

Med underskåp som den bärande konstruktionen, är det först nödvändigt att installera 3/4 tum (1,9 cm) exteriör kvalitet plywood substrat klippa till storleken på bänkskivan och skruvas fast med eller skruvar. Nästa steg är att skära ut ett utrymme för diskhon med hjälp av en sabel såg. Många sänkor kommer med en mall, men utskärningen kan markeras ut med hjälp av mätningar också.

Installera hjälpare styrelse under ett kakel bänk är ett nödvändigt steg i denna process, eftersom det garanterar en jämn kakel bänkskiva som inte kommer att flytta och spricka. Skär hjälpare styrelse för att passa med poängsättning och knäppa. Skär diskhon kurvorna på båda sidor frihand och plåta med en tång. Därefter, pre-borra skruvhål sex till åtta inches (15,2 cm till 20,3 cm) från varandra. Häfta på en plastfuktspärr, flytta hjälpare styrelse, och installera med hjälpare ombord skruvar.

Därefter är det nödvändigt att bandet och fylla sömmarna. Förstärk de exponerade kanterna av bärplatta med glasfiberband. Sedan gäller en 3-tums (7,6 cm) bred lager av cementbruk för att fylla i luckorna.

Skär plattorna till storlek med en våt såg och torrt passform brickor över bänkskivan. Det är viktigt att lägga ut kakel arrangemanget innan du arbetar med murbruk. Lägg ut de platta plattor först, lägg sedan till de andra som har skurits för att passa. Se till brickor runt diskbänken är ännu. Använd distanser för att säkerställa en enhetlig injekteringsbruk avstånd mönster.

När den första layouten är fulländad, är det dags att använda murbruk att fästa plattorna till bänkskivan. Först blanda murbruk enligt förpackningsanvisningar, spridda sedan i ett jämnt lager med en tandspackel. Håll murslev i 45 graders vinkel och skrapa över ytan. Lägg plattorna i morteln, först uppmärksamma svåra områden, som diskbänken och L-formade, innerhörn. Installera distanser mellan plattorna för att undvika förskjutning under torkningsprocessen.

Efter plattan har helt inställd, enligt murbruk instruktioner, är det dags att injekteringsbruk kakel. Blanda fogmassan enligt tillverkarens instruktioner och spridning injekteringsbruk över kakel bänk med gummi injekteringsbruk flyta. När alla fogar är fyllda, avlägsna överskott och skölj med en ren, vatten indränkt svamp. När bruket är torr, gnugga plattorna med cheesecloth att avlägsna dis. Det slutliga steget av plattan bänkprocessen är att försegla injekteringsbruk, för att undvika fläckar och skador.

  • Det är viktigt att ta noggranna mätningar när du installerar en bricka bänkskiva.
  • Det behövs en mattkniv för att installera en bricka bänkskiva.
  • Staplar av plywoodskivor, som används vid framställning av kakel bänkskivor.