Vad är Peppermint Ice Cream?

February 16

Peppermint Glass är en söt, fryst dessert allmänhet gjorda av mejeriprodukter som är sötade och smaksatta som pepparmint. Det kan vara vit med röda pepparmynta bitar, rosa eller vitt med rosa och röda bitar och ränder. De flesta sorter av pepparglass har också bitar av peppar godis i dem, och de ibland kallas candy cane glass. Även om det ibland kan förvärvas året runt, många sorter av pepparglass är säsongsbetonade erbjudanden som endast är tillgängliga i slutet-of-the-året semesterperioden. Den hårda pepparmintgodisen i peppar glass i allmänhet har en röd färg, vilket ger glassen med rosa ränder av varierande ljusstyrka.

Vissa typer av pepparglass är också smaksatt med choklad bitar. Vissa människor top deras pepparglass med varm fudge. Denna typ av glass är populär runt julhelgen eftersom den är smaksatt som polkagrisar, och ibland med polkagrisar. Eftersom glassen är fuktig, tar godis inne på en unik kryddig och skarp konsistens som gör dem både klibbiga och krispigt. Det är allmänt äts runt jul. På många områden är det inte tillgängligt i butiker utanför semesterperioden, men det kan också vara hemlagad.

Peppermint glass kan göras hemma med hjälp av en maskin. Den kan också göras för hand, även med mycket mer arbetskraft. För att få den krämig konsistens typisk för glass, skall blandningen spottas när det fryser. Det enklaste sättet att få erfarenhet av pepparmint glass utan svårigheten att göra glass är att krossa pepparchips över vaniljglass. Förutom pepparmintgodisen, vanliga ingredienser i pepparsmak glass inkluderar grädde, socker och vanilj. Mest hemlagad polkaglassrecept innehåller även äggulor, vilket gav en produkt som är närmare en vaniljsås.

En släkting till vatten mynta och spearmint, är peppar en av de mest populära mynta smaker. Det är vanligt i många livsmedel och drycker, inklusive te och cocktails, samt godis och kötträtter. Mint är en populär smak som används i glass, och pepparmynta smaksatt glass är inte den enda typ som finns. Andra mint glass smaker inkluderar mint chip, creme de menthe, och mynta kaka glass. Mint chip, en grön, minty glass med fläckar av choklad, är oftast den mest tillgängliga smak.

  • Många sorter av pepparglass innehåller bitar av peppar godis.
  • Vaniljglass kan täckas med krossade pepparchips för en hemlagad behandla.
  • Peppermint.