Vad är Nail Pops?

October 16

Nagel pops uppstår när naglarna används för att säkra gips lossnar och hoppar ut. Denna händelse kännetecknas av en silver dollar storlek utstick av färg och puts. Det finns flera orsaker nagel pops kan uppstå, inklusive luftfuktighet, regelbundna vibrationer och ljudvågor.

Luftfuktighet är den främsta orsaken till spikar sticker ut från gips. Säsongs luftfuktighet gör att träet att expandera, då ihop, skjuta naglarna ur träet. I miljöer där säsongs luftfuktighet är ett problem, är det bäst att använda skruvar för att fästa gipsskivor på bultarna.

Bostäder ligger nära motorvägar och järnvägsspår kan ha spik pop problem också. Detta orsakas av vibrationer stora lastbilar och tåg passerar. Med tiden vibrationerna orsakar naglarna för att lossa och poppa ut. Hus som ligger i områden med täta seismisk aktivitet kommer att uppleva samma effekter.

En annan, mindre vanlig, är orsaken till spik pops de närvaroljudvågor. Många människor lyssna på deras musik på alltför höga nivåer, vilket ljudvågor att vibrera väggarna. Detta lossar veden som omger naglarna, vilket får dem att sticka ut under en tidsperiod.

Nagel pops är relativt enkla att åtgärda, även om fix är tidskrävande. Det är bäst att vänta med fastställande av dem tills du är redo att måla hela väggen, eftersom du måste ändå för att upprätthålla ett enhetligt utseende. För att fixa spik dyker behöver du en hammare, spik punsch, spackel set och måla.

Använd nagel punch att hamra spik djupt in i reglarna. Om nageln är böjd, använd en ny för att förhindra att riva den torra väggen. Kör en annan spik halv tum (1,27 cm) från den ursprungliga för extra stöd. Om du upplever en stor mängd spik pops, kan det vara bäst att ersätta alla naglar med torr vägg skruvar, som du sannolikt kommer att ha mycket mer med tiden.

Efter återkomsten naglarna till sitt ursprungliga läge, kommer du att ha en anständig storlek hål i gips och måla. Fyll detta område med kitt, med hjälp av spackel. Nivå ut den och låt den torka i ett par timmar. Använd sandpapper eller en makt sander att jämna och nivellera spackel så det är även med resten av väggen. Rensa bort gips damm och måla väggen.

  • Nagel pops kan enkelt repareras med några verktyg och vissa fogmassa.
  • Det behövs en hammare för att fixa nagel pops.
  • Bostäder ligger nära motorvägar och järnvägsspår kan ha spik pop problem.