Vad kan jag göra för att stoppa förorening?

April 19

Föroreningar är ett stort problem som sakta förstör världen som vi lever i. Det är viktigt för varje individ att göra vad han eller hon kan för att rensa upp i miljön. Vare sig det är i hemmet eller på en regeringsnivå är varje person viktig och har förmågan att göra skillnad och hjälpa till att stoppa föroreningar.

Det första steget du kan ta för att stoppa föroreningen är att inte strö. Kasta skräpet i en papperskorg istället för på trottoaren eller sidan av en väg. Bära runt en liten påse med dig och om du ser en bit av skräp på marken medan du är på en promenad, plocka upp och kasta ut det.

Om du märker att det inte finns många soptunnor på gatan i din stad, skriva ett brev till din lokala regeringen bad dem att lägga ut mer för att hjälpa till att stoppa föroreningar. Många människor går på promenader, särskilt under sommarmånaderna, och vill kunna ha tillgång till en soptunna, om de behöver en. Istället för människor gungade kullen på gatan, kan de vara mer benägna att lägga den i en soptunna om det fanns en runt.

För att hjälpa till att stoppa föroreningar, kan människor börja bli mer medvetna om vilka poster kan återvinnas och hur man ska gå om att göra det. Ett samtal till den lokala återvinningscentralen kan berätta var att återvinna förbrukade batterier, datorskärmar och rester av trä bland många andra punkter. Det finns även en del företag som kommer att köpa din gamla elektronik såsom mobiltelefoner, så att du kan tjäna lite pengar och hjälpa till att rädda miljön på samma gång.

Om du märker en viss fråga som du vill ta med till governmentâ € s uppmärksamhet, var inte rädd för att låta din röst höras. Överväg att skriva ett brev till en medlem av regeringen att ge er åsikt och förklara vad du tror kan och bör göras för att hjälpa till att lösa problemet. Om du inte är intresserad av att skriva ett brev, det finns gott om miljö framställningar på nätet som du kan skriva ditt namn på, eller du kan även starta en egen.

Vissa människor avyttra produkter, till exempel färg, olja eller bekämpningsmedel, rakt in dagvatten eller kasta föremål i soporna. Dessa poster måste kasseras så att de inte kommer att orsaka skada på miljön. Ett samtal till din lokala återvinningsstation kommer att informera dig om var du kan göra av dessa objekt på ett säkert sätt.

Det är mycket lätt för varje enskild person att hjälpa stopp föroreningar. Det kan ta lite ansträngning, men kan vara något som gör en enorm skillnad. Börja med att utvärdera hur du kan göra små förändringar. Även de minsta förändringar i ditt eget liv kan ha en enorm inverkan.

  • Vissa människor gör med kemiska produkter genom att dumpa dem ner storm avlopp, vilket är dåligt för miljön.
  • Luftföroreningar från en fabrik.
  • Plastflaska flytande i en sjö.
  • Vatten som är förorenad av olja.
  • Vissa återvinningsföretag kommer att köpa gamla mobiltelefoner.
  • Inte nedskräpning är det första steget för att stoppa föroreningar.