Vad är en Layette Set?

December 4

En babyutstyrsel uppsättning är en garderob med babykläder och sängkläder för en nyfödd. Ordet babyutstyrsel är av franskt ursprung och betyder "liten låda." Layette objekt kan vara allt som behövs för en ny bebis som blöjor, men termen babyutstyrsel satt ofta innebär en gåva set eller presentförpackning av baby saker.

Kläder i babyutstyrsel uppsättningar brukar dimensionerad vid nyfödd till tre månader, med några föremål tillverkade för nyfödd till sex månader. En grundläggande köpte babyutstyrsel uppsättning har sannolikt några sliprar eller ett stycke kropp kostymer, byxor och toppar, tossor och en hatt. En liten leksak och / eller en filt kan också innefattas. Deluxe babyutstyrsel uppsättningar har normalt extra byxor och toppar, strumpor, haklappar, flera leksaker och andra föremål som kan innehålla tvättlappar och en kam och borste set.

Naturligtvis gör en babyutstyrsel uppsättning den perfekta baby shower gåva. Det är också en perfekt gåva från givaren perspektiv eftersom det finns en babyutstyrsel inställd finns idag som passar varje budget. Även de minsta babyutstyrsel uppsättningar brukar förpackas på ett tilltalande sätt i en attraktiv låda med ett band eller annan detalj. Många av de lyxiga uppsättningar inkluderar stadiga dekorativa lådor som är tänkta att hållas så behållare i barnets rum lagring.

En babyutstyrsel uppsättning kan också vara handgjorda. Traditionella trikå babyutstyrsel uppsättningar brukar innehålla en filt, jacka, tossor och mössa. De är oftast i vita eller pastellfärger och ofta har band trim som används för att fästa kläderna också. Moderna stickade och virkade versioner av babyutstyrsel apparater är ofta i flera klara färger med enkla linjer och en brist på kinkig detaljer.

Layette uppsättningar som säljs i butikerna har oftast bomull kläder och sängkläder i en huvudfärg med samordnande tryckta bitar. Vissa presentset är märkta Baby Boy och har blå utskrifter och fasta ämnen och andra i rosa toner lästa flicka. Naturligtvis finns det många babyutstyrsel uppsättningar till salu i grönt, gult och andra färger också.

  • Många traditionella babyutstyrsel uppsättningar virkade.
  • En babyutstyrsel set innehåller en garderob av babykläder.