Vilka är för- och nackdelar med en propan Fire Pit?

December 9

En propan eldstaden är bara en av flera typer som finns, och konsumenterna bör väga sina för och nackdelar innan man beslutar att köpa den. En av dess mest fördelaktiga detaljer är det faktum att den lyser snabbt, med årsskiftet en ratt. Det finns ingen aska att städa upp efter branden, heller, vilket gör den här typen av eldstaden perfekt för dem som vill hålla sin uteplats fri Brandrester. Tyvärr är den eld som den producerar oftast inte idealisk för rostning, och propan tank behöver fyllas ibland. Slutligen måste eldstad på en propan eldstaden ofta rengöras och täckt upp så att produkten kan fungera bra medan du tittar naturligt.

Villaägare utan mycket tid att sitta och stoke brand med ved kommer sannolikt att njuta av användarvänlighet som en propan eldstaden ger. Med årsskiftet en knopp, vänder gasen ringen på, skapa en snabb, innehöll brand i något gården. En annan bonus är att den inte tenderar att lämna en enda röra bakom som en trä eldstaden ofta gör, eftersom det inte finns någon aska, rök eller glöden från en propan-producerade eld. Även om dessa fördelar är liknar en naturlig gas eldstaden, har denna produkt inte kräver en gasledning för att fungera, eftersom det rinner av propan istället. Således är en propan eldstaden särskilt perfekt för villaägare som redan har en uteplats med ingen gasledningen, som att hålla propan i tanken är oftast lättare än att anställa någon för att sätta i en rutt för naturgas.

De som vill steka eller koka mat på eldstaden kan vara besviken över att finna att denna typ av produkt är inte lämplig för detta. Detta beror på att propan vanligtvis inte resultera i samma ved smak som andra typer av brand kan erbjuda, och även tenderar att ge maten en underlig smak. Även denna nackdel kanske inte bry dem som planerar att använda sin grill att laga snarare än deras eldstaden, kan de reagera kravet att hålla propan tank fylld. Det är typiskt lätt att ta tanken ur eldstaden vid behov, men släpa in i en butik som kan fylla det kan vara svårt för vissa.

Igensatta eldplats kan orsaka propan eldstaden att sluta arbeta, vilket innebär att denna viktiga del bör hållas rena. En annan nackdel med eldstad är det faktum att den måste täckas för att gropen att se naturligt. De flesta propan brand gropar på marknaden åstadkomma detta genom att placera dekorativa stenar eller artificiella stockar över det, men dessa måste stanna på plats för att bibehålla den naturliga atmosfären.

  • Artificiella loggar kan användas med en propan eldstaden.
  • En propan eldstaden.