Vad Är City Chicken?

April 4

Stad Kyckling är faktiskt en fläsk och kalvkött skålen. Det sägs hittills tillbaka till 1930-talet i Pittsburgh, Pennsylvania, som ett substitut recept för kyckling som var dyrare på den tiden. Kuber av kalvkött och fläsk är belagda, skewered och brynt innan den sjuda i en ört smaksatt sås. Den färdiga mock kycklingrätt kan serveras över potatismos, nudlar eller ris.

Fläsk och kalvkött kuber beläggs ofta, eller muddras, i mjöl samt doppat i uppvispat ägg. Alternativt några kockar föredrar att använda ströbröd eller kracker smulor snarare än mjöl. De doppade och muddrade kött kuber sedan träs på träspett och brynt i upphettad olja i en stekpanna eller stekpanna. Nästa steg i att göra en grundläggande stad Kyckling recept är att skapa en sås som sjuda de skewered, brynt kött tills de är genomstekt.

I stekpannan som kalvkött och fläsk Grillspett var brynt in, kycklingbuljong samt örter som torkad timjan och lagerblad läggs. Som de rutine flytande Simmers, kan eventuella brynt bitar av kött eller Panering som hade fastnat i stekpannan bli lyfts och blandas i såsen att lägga mer smak. Salt, peppar och vitlökspulver är också typiskt används för att smaksätta såsen. Majsstärkelse eller mjöl blandat smidigt in lite vatten kan tillsättas i slutet av koktiden för att göra en stad kyckling sås tjock nog att sked över tillagat kött samt varm ris, nudlar eller potatismos.

Fläsk och kalvkött är skewered på träpinnar så att de ser liknar kycklingklubbor. Den hönsbuljong används i såsen lägger smak av kyckling till de andra kött. Vissa kockar som gör staden Chicken vilja skapa en krämigare sås genom att lägga grädde svamp soppa. Sauteed svamp samt lök kan också tillsättas till en sås.

Om de tillagat kött avlägsnas från spetten och placeras på brödskivorna innan du häller på krämig sås, kan denna öppna faced, varm smörgås version av receptet ätas med hjälp av en kniv och gaffel. Annars träspett av kött får toppen potatismos, ris eller nudlar som redan har såsen hälls på dem. Stad kyckling serveras med stärkelse eller korn plus en sida sallad eller kokta grönsaker kan göra en läcker, rejäl och näringsrik måltid.

  • Stads kyckling serveras ofta med potatismos.
  • Vitlökspulver är en vanlig ingrediens i en stad kyckling sås.
  • Stads kyckling kan spåras tillbaka till Pittsburgh.
  • Hönsbuljong används i staden Chicken.
  • En stekpanna, som används för att göra stads Kyckling.
  • Stads kyckling kan serveras över potatismos.