Vad är en Power Dialer?

August 13

I alla callcenter miljö, är nyckeln till framgång inte bara kunna effektivt hantera kunden när de talar i telefon, men att kontakta så många olika kunder som möjligt. Med effekt uppringare programvara, förmågan att ansluta och hantera samtal även när i mitten av en pitch är lätt. Processen är helt automatiserad och ger användaren många alternativ att välja mellan, beroende på hur situationen kan kräva.

Det första man måste förstå är att en makt dialer är mycket mer än bara en autodialer. Även automatisk uppringning är en funktion av tjänsten, det finns mycket mer än så. Det allra bästa mjukvaran kan inte bara hjälpa dig att hantera samtalet, men, åtminstone i de fall där det redan finns en tidigare existerande förhållande, få upp en kundhistorik och kanske några personliga preferenser. Detta kan bidra till att ge en känsla av att varje kund blir förmånsbehandling.

Denna typ av kundvård främjas med klienter kan endast arbeta för att öka försäljningen, eftersom kunderna kommer utan tvekan att bli imponerad av den mängd kunskap du har tillgängligt om honom eller henne. Detta kan också effektivt underlätta samtalet och leda till snabbare ordertider, särskilt om kunden vill helt enkelt en upprepning av deras sista ordning. Således kan ordern placeras och den som ringer kan gå vidare till en annan klient i en skyndsam sätt.

I vissa fall kan nästa samtal placeras redan innan hänga upp telefonen med tidigare kontakt. Detta kommer att bidra till att ge en smidig övergång mellan samtalen och därmed också bidra till att öka produktiviteten i en telemarketing miljö. Där utgående samtal berörs, ska ström dialer mjukvaran också bidra till att öka effektiviteten genom att flagga dem som inte vill ta emot samtal, och därmed snabbt och permanent eliminera dem från systemet genom att klicka på en knapp.

I det fall då ett röstpostsystem har nåtts, kan effekt uppringare även vara till stor hjälp. Så snart röstmeddelande börjar, kan användaren helt enkelt välja ett inspelat meddelande att lämna och sedan gå vidare till nästa samtal innan meddelandet klar. Ström dialer tar hand om resten. I detta fall kan den uppringande ha flera olika meddelanden för att välja mellan.

Vissa säger en effekt dialer kan bidra till att öka effektiviteten med så mycket som 100 procent eller ännu mer i vissa fall. Även om dessa siffror kan vid första anblicken tyckas orimligt, det finns en enorm mängd tid slösas bort på något callcenter, helt enkelt på grund av arbetets art. Därför är mycket fördelaktigt något som kan hjälpa till att hålla de anställda på uppgiften. Vidare bidrar till att öka effektiviteten är det faktum att makten dialer kan anpassas för att möta behoven hos nästan alla typer av företag där kallelse utgör en betydande del av jobbet.

  • En makt dialer kan ge en smidig övergång från ett samtal till nästa, vilket kan öka produktiviteten i en telemarketing miljö.
  • Vid användning av makt dialer mjukvaran, är möjligheten att ansluta och hantera samtal enkelt.