Vad är protein Muffins?

September 2

Protein muffins endast skiljer sig från andra muffins genom att de innehåller höga mängder protein. Generellt muffins innehåller mer kolhydrater än något annat, men protein övertrumfar kolhydrater - och ibland fiber - i ett protein muffins. Smaksatt vassleproteinpulver ger vanligtvis extra protein, och en del av smaken, närvarande i dessa bakverk, men det kan också komma från berikade drycker och nötter. Idrottare och de som söker en snabb, hälsosam frukost konsumerar ofta protein muffins. De extra näring kan ge bränsle som behövs för långa pass, eller för att hålla folk fulla fram till lunch.

De proteinpulver som används oftast för att ge protein muffins sina extra näring kommer i ett mycket brett utbud av smaker. Choklad och vanilj är generellt bland de mest populära, men orange och jordgubbar finns också på vissa livsmedelsbutiker. Online butiker som säljer kosttillskott och muskelbyggande livsmedel säljer ofta en större samling av proteinpulver smaker än livsmedelsbutiker. De som är intresserade av att göra protein muffins i många olika smaker kanske vill ha en mängd olika pulver för detta ändamål.

De flesta muffin recept kan bli protein-packade med enkel tillsats av ett scoop eller två av proteinpulver. Inga andra justeringar behöver vanligtvis göras i receptet eftersom den extra pulvret är relativt lätt och blandar bra med de flesta mjöl. Vissa recept kan kräva lite mer vätska för att hålla dem från att bli torr och smulig.

Ett annat sätt att lägga till mer protein till muffins är att använda proteinberikade drycker. Berikade mjölk, berikade apelsinjuice, och protein skakar inte bara lägga näringsämnen till muffins, de ger smak. Mutter och havremjölk innehåller ofta mer protein än vanlig mejerimjölk, även om vissa kockar kanske kan hitta komjölk berikad med extra protein. Apelsinjuice har ofta näringsämnen läggs till det och kan göra en god tillägg till jordgubbar, banan, och andra frukt muffins. Protein shakes är ofta söta och chocolaty, vilket gör dem läckra i cappuccino eller choklad muffins.

Nötter och frön kan också ge muffins en extra kick av protein. Rik på muskelbyggande näringsämnen och bra fetter, valnötter, pistagenötter, macadamianötter, jordnötter och mandel är alla vanligtvis läckra i protein muffins. De som ogillar, eller är allergisk mot, kan nötter kunna ersätta dem med pumpa, solros, eller vallmofrön. Någon av dessa ingredienser kan lägga kritan och nötighet till protein muffins.

En sista möjliga ingrediens i protein muffins är havregryn. Denna spannmål innehåller oftast mer protein än berikat vitt eller vetemjöl, och ger bakverk en tät, seg konsistens att vissa bagare kan njuta. Enkelt att byta ut en skopa eller två av mjöl med havregryn inte bara tillför protein, men även fiber och smak.

  • Protein muffins kan förberedas med proteinpulver.
  • Vallmofrö kan sättas till protein muffins till extra smak.