Vad är Termiska Socks?

December 19

Termiska strumpor är strumpor gjorda av mycket varma material, oftast ull eller liknande varor, som är slitna för att hålla fötterna varma i kalla klimat. Ofta ger de också någon form av svett reduktion, lyfta bort fukten från fötterna för att hålla vattenförlust, förlust temperatur, och obehag till ett minimum. De tjocka tyger som mest termiska strumpor är tillverkade av dämpa även fötter, skydda dem från blåsor och andra friktionsskador. Många människor ihop dessa strumpor med en full uppsättning av långkalsonger för en fullständig försvar mot kyla.

Termiska strumpor hålla fötterna varmare än normala strumpor kan genom att ge extra isolering. De isolerande tyg fällor i värmen som kroppen ger naturligt ut och fungerar som en värmare för fötterna. Många människor tycker om att använda dessa extremt varma sockor tofflor på vintern, och vissa människor ens bära dem till sängs. Den extra värme som tillhandahålls av riktig varma vinterkläder kan betyda mer än bara en försäkran av komfort för vissa människor, men. Frostbite och hypotermi på grund av långa perioder av exponering i kylan kan leda till vävnadsdöd, en eventuell förlust av extremiteter, eller död.

Termiska strumpor är allmänt transporteras på nätet och i butiker som tillgodoser outdoorsmen, såsom vandrare, jägare och andra som står utanför under långa perioder i kylan. Andra butiker bär också dem, men valet är kanske inte lika varierande. Som med vanliga strumpor, mena € s och womenâ € s termiska sockor främst skiljer sig i storlek, men vissa kanske tycker att fler ljusa färger och mönster är tillgängliga för kvinnor än för män. Många människor som har köpt termiska sockor rekommenderar att du väljer ett par med svett-minimering tyger. Vissa människor klagar på att, utan fukttransporterande teknik, kan fötterna börjar svettas efter bär strumpor för en stund.

För utomhus ändamål, mest termiska sockor är långa nog att dras upp benet och slitna bekvämt under vinterkängor. Vissa är dock mer avsedda för att hålla fötterna mysigt samtidigt slappa runt huset på vintern och är kortare i längd. Ofta är dessa ens har gummikuddar eller trampar på sulorna av strumpor för att säkerställa att bäraren inte glider och faller när man går över slick golv. Några av halkskydd kuddar är tillräckligt tjock för att försiktigt massera fötterna när hon gick. De värme, komfort och inga-slip pads gör ofta termiska sockor ett måste för äldre personer.

  • Termiska strumpor är ofta gjorda av material som ull och är utformade för att hålla fötterna varma.
  • Vandrare kan bära termiska sockor, beroende på vilken årstid de gör sitt vandring i.
  • Termiska strumpor kan hjälpa människor hålla värmen i snön.
  • Termiska strumpor kan hjälpa någon att undvika hypotermi och förfrysning i mycket kallt väder.
  • Termiska strumpor kan ge ett medel för svettreduktion.