Vad är en bärbar Massage Table?

July 5

Massage, gång ordinerats åt ryggproblem, har blivit en stöttepelare i den moderna avkoppling. Spas, wellness center, och träningsanläggningar erbjuder ofta massage till kunder. Jobbet med massageterapeut har också vunnit respekt i hela världen. Massage i allmänhet utförs på en person som ligger på en massagematta eller bord. En bärbar massagebänk är en massagebänk som kan vikas och flyttas till nya platser. Även i fasta driftställen massage, många av tabellerna i användning är bärbara, om inte annat så för att ge flexibilitet i rummet installation eller tjänster som erbjuds.

Det finns många olika typer av bärbara massagebänk. Vissa är vadde, medan andra är fast. Vissa har armstöd eller ansikte vilar, och många är justerbara inte bara i höjd utan även i vinkel, vilket gör en massör för att koncentrera sig på specifika delar av ryggen eller organ i olika positioner.

Ibland är bärbara massagebänkar utformade med en viss typ av massage i åtanke. Reiki healing massage, till exempel, kräver fasta kompressioner av masseuseâ € s handflatan in i clientâ € s rygg, så en fast och plant massagebänk är bäst. Sport skada massage kräver ofta massage av inte bara ryggen utan även armar, ben och nacke. En tabell som låter kunden att bekvämt byta position eller flytta från sida till sida är oftast bäst för sport massageändamål. Aromamassage syftar till att introducera klienten till djup avslappning, och en bärbar massagebänk avsedd för detta ändamål bör enligt mildras och kuverte som möjligt.

Många massörer, även de som arbetar i ett spa, sportklinik eller annan fast plats, kommer att göra hembesök. Terapeuter ibland också besöka populära områden som köpcentra eller ras mållinjen för att erbjuda reklam massage. En bärbar massagebänk är en nästan nödvändig del av massage leveranser som behövs för dessa typer av tjänster. De flesta bärbara tabeller kan vikas, åtminstone något, för att underlätta transporter med bil eller van. En bärbar massagebänk är oftast mer bekväm för on-the-go kunder än en massage matta, vilket samtidigt mer portabel, ger mindre formen och kudde.

Massagebänkar är några av de mest populära och mest tillgängliga massageverktyg, men de är ingalunda de väsentliga massage leveranser. En massage säng eller en massagestol, även om mer omständligt att flytta, är också populära massagealternativ. Bärbara massagebänkar är oftast billigare än permanenta massageverktyg, och kan vara ett bra sätt att få en massage praxis från marken, eller att införa massage till en meny med befintliga tjänster.

  • En man får en massage på en bärbar massagebänk.
  • Lätta massagebänkar är idealisk för resor massörer.
  • Bärbara massagebänkar ger terapeuter flexibilitet om var de ger massage.