Hur hittar jag de bästa Short Term Housing Rentals?

January 5

Om du ska vara borta från hemmet i mer än ett par dagar men mindre än ett år, kan du överväga dina levande arrangemang. Ett alternativ att överväga är kort sikt bostäder. Två av de bästa sätten att hitta kortsiktiga bostäder är att använda Internet eller kontakta en fastighetsmäklare.

När folk tänker på fastighetsmäklare, tror de ofta av individer som är bara i branschen för att sälja hus. Det är långt ifrån sanningen. Fastighetsmäklare vanligen involverade i hyresmarknaden. Några av deras klienter kom till dem särskilt i syfte att hyra deras egenskaper.

I andra fall, folk vill sälja, men det kan vara att ta tid och de bestämmer sig för att generera intäkter som de väntar på köpare. När detta är fallet, är du sannolikt att ha fördelen av förhandlingsstyrka. Sådana kortsiktiga bostadsuthyrning är ofta ett tecken på ekonomiska svårigheter. Personen kan ha ett hus till salu som han inte har råd att lämna stå tomt.

När du närmar dig en fastighetsmäklare och hon presenterar dina alternativ, även om det finns en du gillar, inte vara alltför orolig. Du kanske kan spara dig en hel del pengar om du bo lugnt och fynd. Du kan också bli förvånad att ta reda på vad lite ambition kan göra för dig. Om du hittar en plats som är till salu och du upptäcker att det har funnits på marknaden ett tag, finns det en chans att ägaren kommer att vara öppen för en kort sikt hyresavtalets om idén föreslås.

Ibland är de bästa erbjudandena är de som knappt annonseras. Kortsiktiga bostäder hyror är inte ett undantag i detta avseende, så du kanske måste gå lokalt. Många människor från Virginia, till exempel gå till Hatteras Island i North Carolina - bara ett par timmars bilfärd för många - för semester. Några av de bästa kortsiktiga bostadsuthyrning kan erhållas genom att köra till ön innan semestern säsongen eller i början av säsongen och samla telefonnummer postade i varv eller på sidorna av byggnader. Om du letar efter bra erbjudanden, kan du behöva sätta lite extra möda på det, men de besparingar kan vara värt det.

Internet är ett annat bra alternativ för att hitta kortsiktiga bostadsuthyrning. Det finns hemsidor på nätet som specialiserat sig på resor och researrangemang. Det finns också samhällen och forum där folk kan posta och annonsera gratis. Individer som använder dessa webbplatser är ofta informell och flexibel när det gäller kortsiktiga bostadsuthyrning.

  • Fastighetsmäklare är en bra resurs för att hitta kortsiktiga bostadsuthyrning.
  • Kortsiktiga bostäder hyror kräver fortfarande ett hyresavtal.
  • Ligt hus kan vara tillgängliga som kortfristig huset.