Vilka är de olika typerna av Pool leksaker?

November 16

Alla som äger en pool vet att det är inte tillräckligt för att fylla upp den med vatten och hoppa i. Ja, simning och stänk är roliga aktiviteter, men bakgården simning upplevelsen blir mer lustfyllt med tillägg av pool leksaker. Även om detta kan verka som barnen grejer, kan du vara säker på att pool leksaker är roligt för människor i alla åldrar och ett måste för alla familjer som tycker bakgård vattensporter.

Vanliga pool leksaker omfattar uppblåsbara flottar, solstolar och ringar. Dessa vänder pool tid till en mer avkopplande upplevelse. Faktiskt, det finns inget som flyter på luft och vatten för att glömma världen omkring dig. Dessa pool leksaker finns i många former och storlekar. Vissa är platt och formad som en flotte medan andra ser ut som en stor comfy stol. Uppblåsbara ringar är till hjälp för att hålla barnen flytande men bör aldrig användas som en livräddanordning. I själva verket skulle mycket små barn vara bättre att ha på sig en flytväst att hålla ovan vatten än att använda en pool leksak.

Tänk på när man köper en uppblåsbar pool leksak som man får oftast vad man betalar för. Uppblåsbara badleksaker är alltid riskerar att förlora luft. De som besitter många uppblåsbara pool leksaker skulle vara klokt att hålla en patch kit händig skull. Nudlar - långa, tunna, färgade bitar av frigolit - kommer inte bara hålla dig ovanför vattenytan, men kommer inte att förlora någon luft. Du kan flyta på nudlar, men du kan inte ligga på dem som uppblåsbara solstolar.

För dem som inte ser poolen som en lat, avkopplande upplevelse, det finns också gott om aktiviteter för att hålla upptagen i vattnet. Den uppblåsbara badboll har alltid varit en favorit bland pool leksaker. Denna lätta oldie men goodie är ett måste för volleying och hänge sig åt en omgång vattendodgeball. Det blir bättre, dock. Nu, flytande volleyboll och basket-apparater är också tillgängliga för poolen! Dessa pool leksaker är väsentliga för stadsdel poolpartyn.

Det roliga slutar inte med volleyboll och basket, dock. Andra bra badleksaker inriktade hålla aktiva inkluderar bordtennis, golf, vattenpolo och även tic-tac-toe. Baserna flyta, göra spel mer utmanande och roligare.

Vatten sprutor, såsom den berömda Super Soaker, är roligt i och ut ur poolen, medan dykning leksaker, såsom små skum raketer, plastringar och även små bönor väskor, kommer att hålla barnen upptagna i timmar.

När det kommer till badleksaker, möjligheterna är oändliga. Från flytande till skytte hoops, det finns något för alla.

  • Bordtennis racket och boll för användning i en pool.
  • Det finns många olika typer av pool leksaker.