Vilka är de bästa tipsen för att snabbt Healing Bones?

March 17

Det bästa sättet att läka ben snabbt är att inte röka, konsumera tillräckliga mängder av kalcium, och hålla sig till en hälso professionalâ € s råd. Medan vissa metoder för att återhämta sig från ett brutet ben är kontroversiella och obevisad i bästa, röka cigaretter är definitivt bevisat att bromsa bentillväxt genom att minska mängden blod benet blir. Nästa, de flesta människor är bekanta med att säga att mjölken ger en persons starka ben, men detta tale kom till på grund av kalcium i mjölk, vilket är något ben behöver för att växa eller avkrävdes snabbt. Slutligen är det viktigt att följa en Doctora € s råd om snabbt helande ben eftersom du tar bort gjutna eller inte bär lyftselen varje dag kan hindra läkningsprocessen.

Det är lättare sagt än gjort, men rökavvänjning är en metod för att göra det möjligt för ben att läka snabbare. Den sårade personen behöver inte sluta röka för alltid. Faktum stopp för bara en eller två veckor för att tillåta frakturen eller bryta dags att börja läka kan vara tillräckligt för att avsevärt påskynda återhämtningstiden. För rökare, kan detta tips vara nyckeln till att återhämta sig inom två månader i stället för 03:57. Snabb helande ben är inte den enda anledningen att sluta röka, naturligtvis; vitare tänder, friskare organ och en bättre känsla för smak är alla fördelar med en cigarett fritt liv.

Att få tillräckligt med kalcium varje dag är också viktigt att snabbt läka ben. Vissa kalciumrika livsmedel är yoghurt, ost, och många typer av bönor. För dem som föredrar att dricka sitt kalcium, finns det också mjölk och mjölkbaserade produkter, som milkshake och äggtoddy. Om sårade personen inte kan få alla hans eller hennes kalcium genom mat och dryck, kanske han eller hon försöker ett tillägg i antingen en kalciumtablett eller allt-i-ett dagligt vitamin. Ofta kan en läkare rekommendera en föredragen märke av vitamin som verkar absorbera bättre i kroppen, och vissa sjukförsäkringsbolag ge rabatter på vitaminer.

Slutligen, om en läkare säger att bo i en gjuten, sele, eller splint för en viss tid, är det viktigt att lyssna hans eller hennes råd. Även om det kan vara irriterande att duscha och gå omkring i dessa enheter, de är tänkta att påskynda läkning. En läkare kan också föreslå vistas utanför fötterna under en tid, och även detta bör beaktas. Om sårade personen har arbetet på dessa dagar, kan han eller hon brukar be om en anmärkning att ge arbetsgivaren.

  • Att hålla en skena eller lägg upp så länge som rådde kan hjälpa ett brutet ben läker snabbare.
  • Eggnog och andra drycker med kalcium kan hjälpa ben läka.
  • Kalcium i mjölk hjälper till att läka ben snabbt.
  • Rökavvänjning hjälper ben läker snabbare.
  • Benbrott kan kräva en avgjutning.