Vad är ett hus Ad?

January 10

Ett hus annons är en annons i någon sorts media som drivs av företaget som äger media utlopp. Huset annons är en gemensam enhet för att använda upp osålda annonsutrymme, som ett sätt att främja bolagets egna intressen. Ett hus annons kan vara för annonsutrymme i sig, för företaget som äger utloppet, eller för en av sina andra projekt.

I början 19th century, började medieföretag att inkludera betald reklamplats på sina sidor, som börjar med den franska tidningen La Presse. Snart, nästan alla tidskrifter, från tidningar till tidskrifter för handeln tidskrifter, började inkludera reklam för produkter eller tjänster. Reklamintäkter småningom ersatt prenumerationsavgifter för många tidskrifter och tidningar, vilket gör konsumenternas kostnader för att minska dramatiskt.

Tyvärr, fylla en viss kolumn inches med annonser i snäva tidsramen tillgängliga för en tidning eller tidskrift är inte alltid möjligt. Speciellt när ekonomin vacklar, och många företag skära ner sin reklambudget, tidskrifter och tidningar som används för att fylla en viss mängd sidor med annonser befinner sig helt oförmögna att göra sina kvoter. Om situationen är förfärligt nog, kommer ett magasin ofta skära ned sina totala sidor inklusive annonssidor, som ett sätt att minska kostnaderna. På grund av stordriftsfördelar i tryck, är detta dock inte alltid ekonomiskt lönsamt.

I det här fallet, kör ett hus annons eller ett antal egna annonser, blir ett alternativ. Sidor som normalt skulle ägnas åt betalda annonser, men som inte har en köpare, i stället används av tidningen själv att främja något i sitt eget intresse. Ofta sker i form av en annons för reklamutrymmet i sig, att säga något i stil med "Your Ad Here" med kontaktuppgifter för bolagets annonsavdelning. På detta sätt är bortkastade utrymmet förvandlas till en plats för att attrahera nya kunder för att fylla utrymmet i framtiden.

Ett företag kan också köra ett hus annons som ett sätt att främja själva mediet. Till exempel kan en tidning som befinner sig extra annonsutrymme köra en annons främjar en två-för-en semester rabatt på abonnemang, eller helt enkelt som en påminnelse till kunderna att förnya. Ett företag kan också använda utrymmet för att främja någon form av tävling eller tävlingar, som ett sätt att få en mer lojal läsare bas, eller attrahera nya kunder till en opt-in-system som ett nyhetsbrev.

Större företag kan välja att använda överskottsannonsutrymme i sina medier som ett sätt att främja andra grenar av företaget. Även utan tvekan inte ett hus annons, kan ett företag inom en företags paraply erbjuda kraftigt rabatterade priser på utrymme som annars skulle vara oanvända till andra företag inom samma koncern. Detta kan hjälpa ett företag att ge sina olika företag en konkurrensfördel gentemot andra företag, genom att ge dem extremt billig, eller till och med gratis, reklam.

Med tillkomsten av bannerannonsering, är egna annonser också sett mycket i online mötesplatser. Webbplatser som använder reklam kommer ofta köra egna annonser i växelbruk med andra annonser, för att främja försäljningen av annonsutrymme på webbplatsen. Eftersom dessa banners körs i rotation, kan en hemsida enkelt se till att det finns alltid ett hus annons körs vid varje given tidpunkt, oavsett hur många betalda annonsörer kan det finnas.

  • Reklamintäkter småningom ersatt prenumerationsavgifter för många tidskrifter och tidningar, vilket gör konsumenternas kostnader för att minska dramatiskt.
  • En tidning som vill annonsera kommande nummer kommer att göra det i ett hus annons.