Vad är några saker att göra i Boise, Idaho?

June 2

Boise, Idaho har många stora öppna ytor samt historiska platser. Oavsett om du föredrar att utforska den stora utomhus eller utreda vissa stora museer, är du säker på att hitta några intressanta saker att göra här. Den Boise Art Museum, World Center för rovfåglar, Old Idaho Penitentiary och Boise floden Greenbelt är bara några av utmärkta sevärdheter i Boise.

Den Boise floden Greenbelt omvandlades till ett grönområde från en soptipp på 1960-talet. Den har höga träd och är känd för vilda djur såsom örnar, ankor och ekorrar. Promenader, inlines, löpning, cykling och cykling är bara några av de favoritaktiviteter här. Den Boise floden Greenbelt ansluter tolv parker som är inom enkel tillgång till centrum. På sommaren, klassiska flod sporter som slangar, forsränning, kanot och kajak är populära här.

Gamla Idaho Penitentiary är en populär turistattraktion i Boise. Den Penitentiary började som en enda cell hus 1870 och drivs i cirka 100 år. Under den tiden hade cirka 13.000 dömda fångar och cirka 215 av dessa var kvinnor. Gamla Idaho Penitentiary stängdes efter upplopp mot förhållandena där hölls 1971 och 1973. Du kan visa en film om fängelset och se Death Row, den Gallows och isolering som var känd som "Sibirien".

World Center för rovfåglar i Boise är säte för Världs Peregrine Fonden. Centrets mål är att rehabilitera fåglar och släppa dem till det vilda. Det är en utbildning centrum och Center är intresserad av bevarande och ekologi samt biologi rovfåglar. Boise World Center for Birds of Prey är känd för den sällsynta Harpy Eagle och har kondorer och falkar för avel.

Den Boise Art Museum har en stor permanent samling och femton gallerier. Utställnings inkluderar många keramiska verk av nittonhundratalet konstnärer och även fokusera på Pacific Northwest konstnärer och verk av amerikansk realism. Den Boise Art Museum har en intressant skulptur trädgård och dess Art Experience Gallery erbjuder barn tolv och i inlärningsupplevelser i hur konst skapas.

  • Boise är huvudstad i Idaho.
  • Kajakpaddling är en populär aktivitet i Boise.
  • Den Boise floden Greenbelt är känd för vilda djur såsom örnar.
  • Sevärdheter i Boise, Idaho inkluderar Boise Art Museum.