Vad är en strand Boot Camp?

August 14

En strand Boot Camp är en övning och viktminskning lägret marknadsförs mot personer som vill skulptera sina physiques för stranden. Dessa Boot Camps sker ofta under flera dagar eller veckor, i egenskap av ett slags tränings reträtt för intresserade kunder. Till skillnad från andra typer av motionsläger, är en strand boot camp inriktas mer mot att göra kunder ser attraktiva i badkläder stället för att hjälpa dem att uppnå fysisk kondition. Även kondition är verkligen ett mål dessa läger sträva efter, det är den estetiska aspekten av motion som fungerar som den primära drivkraft. I detta syfte pass en strand boot camp vanligtvis att hjälpa klienter ner i vikt och tonen muskler utan att nödvändigtvis bygga sin styrka och uthållighet.

Termen "boot camp" är lånat från militära övningar för nyanställda. Army Boot Camps är ökända för sina extremt beskatta rutiner och svåra träning. I samma anda, är en strand boot camp består av talrika stor genomslags motion scheman är utformade för att maximera resultat på kortast tid. Individer inskrivning sig i strand Boot Camps ofta gör det på ett forcerat försök att skulptera sina kroppar. Som ett resultat, strand Boot Camps uppsving i sina inskrivningsnummer i dagarna närmast sommarmånaderna.

Majoriteten av övningarna i en strand boot camp består av aerobics och core-träning träning. Aerobic övningar hjälper kunder att förlora oönskade kroppsfett, medan kärnövningar hjälper tonen musklerna i bålen, den kroppsdel ​​mest uppmärksammats av populära badkläder. Förutom stammen, kan strand Boot Camps även växel utöva regimer mot andra fåfänga områden, inklusive den bakre och ben.

De flesta strand Boot Camps inkluderar särskilda dieter för att åtfölja övningen. Dessa är ofta en uppsättning av livsmedel och äta scheman lägrets dietister avgör är de mest effektiva för att garantera snabba kropps skulptera resultat. Dieter kan anpassa flera olika filosofier, bland annat lägre portionsstorlekar, typ mat elimineringar och förändrade kostscheman. Kunder till strand Boot Camps är vanligtvis krävs för att hålla sig till kosten för längden på vistelsen och uppmuntras att fortsätta det efter lägret är slut.

Flera fitness experter hävdar att en strand boot camp besitter en inneboende brist i att använda fåfänga som en primär drivkraft. Kritiker säger kunderna i dessa Boot Camps är betingade att använda motion som ett sätt att förbättra sitt utseende snarare än deras hälsa, vilket borde vara det primära målet. Dessutom kan träningen och kost regim av en strand boot camp visa sig alltför ansträngande för fysiskt olämpliga individer-ett bra antal som komponera ett läger primära kundkrets-och leda till allvarliga hälsorisker.

  • Människor deltar ofta strand Boot Camps innan du går i en strand semester.
  • En strand Boot Camp kan göras för att främja viktminskning.