Hur väljer jag det bästa Universal Mobiltelefon laddare?

March 14

När du letar efter en universell mobiltelefon laddare, bör människor tänka på hur och var de kommer att använda den för att välja en produkt som är lämpligast för deras behov. Vissa människor kan behöva funktioner som utbytbara pluggar så att de kan resa utomlands, till exempel, medan andra kan ha farhågor om storleken och formen på laddaren. Det är också viktigt att se till att en laddare rymmer en given mobiltelefon typ, gjorde en uppgift lättare genom det allmänna införandet av en universell standard av mobilen industrin under 2009. Enligt standarden, telefoner ladda med liknande fästen för att tillåta människor att använda laddare med alla telefoner.

Folk köper en universell mobiltelefon laddare har ett utbud av produkter att välja mellan. När man tittar på kontakten slutet av laddare, kanske folk vill överväga om de vill ha en kontakt med ett jordningsstift, eller utan. Jord kan göra mobiltelefon säkrare under laddning, men inte alla uttag är jordat, och jordstiftet tenderar att göra pluggen skrymmande, vilket kan vara ett problem. Människor bör också överväga om de behöver använda sin laddare internationellt, där plug mönster kan variera. En laddare med utbytbara pluggar kan vara ett användbart förvärv för resenärer.

De bilagor till den universella mobiltelefon laddare är också viktigt att tänka på. Om en telefon är i överensstämmelse med den grundläggande standarden ska alla laddare arbeta med det, och folk kommer inte att behöva särskilda bilagor. Personer med äldre telefoner eller telefoner som inte uppfyller standarden kan behöva en laddare som tillåter dem att byta redskap så att de kan ta ut olika typer av telefoner. Det kan vara till hjälp för att få telefonen att kontrollera laddningspunkten i butiken för att se till att en laddare kommer att arbeta med det.

Storlek och form kan vara frågor för resenärer som behöver tänka på hur man håller innehållet i sina väskor kompakta. Det kan vara bra att ha en universell mobiltelefon laddare med en kort eller utdragbar sladd för att hålla sladdar i bagaget under kontroll. Förutom att trassel och göra en enda röra i bagaget, kan sladdar ser konstigt på säkerhets röntgen och kan leda personal att utsätta bagage till ytterligare screening så att de kan kontrollera att innehållet är säkra.

Expense kan vara en ersättning också. Människor benägna att glömma saker som laddare kanske inte vill investera mycket pengar i en universell laddare mobiltelefon. Det kan vara till hjälp att titta på modeller på den nedre änden av prisspektrum. En annan faktor är tillämpbarhet på en framtida mobiltelefon; till exempel, kan folk inte behöver en laddare med utbytbara laddnings bilagor vid tidpunkten för köpet, men det kan förändras med en annan mobiltelefon. Likaså om laddaren endast fungerar med telefoner i en särskild form, kan detta vara ett problem i framtiden. Personer med lojalitet till specifika varumärken förmodligen inte behöver förbereda sig för förändringar i laddnings bilagor, men de som handla för det bästa kanske vill flexibiliteten att kunna byta laddnings redskap i framtiden.

  • Det är viktigt att se till att en laddare rymmer en viss typ av mobiltelefon.
  • Personer som reser internationellt ofta kan kräva utbytbara pluggar.
  • Resenärer kanske vill ha en universell mobiltelefon laddare med en kort sladd för att undvika eventuella problem under flygplatsscreening.