Hur till Redigera text på Droid Bionic

December 18

Även om de flesta människor väljer att inte redigera text på sin mobiltelefon, Droid Bionic gör ger textredigeringsmöjligheter. För att redigera text, först måste du välja det.

Flytta markören på Droid Bionic

Den första delen av textredigering är att flytta markören, att blinkande lodrät linje där texten visas, till rätt plats. Då kan du skriva, redigera eller pasta. För att flytta markören, tryck på en del av texten där du vill att markören ska blinka. Om du har tur, finner markören sig i rätt plats. Om den inte gör det, måste du göra en del justerande.

För exakt markör positionering, använd fliken markören, vilket visas när du trycker text på din Droid Bionic. Fliken Markören ser ut som en trapets. Dra den stora fliken runt för att specifikt placera markören.

Hur till Redigera text på Droid Bionic

Markera text på Droid Bionic

Du kanske känner till att markera text i en ordbehandlare; markera text på Droid Bionic fungerar teoretiskt samma sätt. Markerad text framhävs på pekskärmen. Du kan sedan radera, klippa, eller kopiera det blocket för markerad text. Telefonen har flera metoder för att markera text.

 • Text val med fingret på pekskärmen: Om du snabbt vill markera ett ord trycker fingret två gånger på pekskärmen. Ordet markeras, som visas i denna figur.

  Hur till Redigera text på Droid Bionic

  Betala akt till Start Block och End Block markörer på vardera sidan av det valda ordet, så som visas i figuren. Använd ditt finger för att dra start- och slutmarkörerna runt på skärmen, vilket förlänger textmarkeringen.

  När du drar start Blockera eller End Block markör, hålla fingret tryckt mot skärmen: Tryck på en markör och sedan dra fingret för att flytta markören. Texten mellan de två markörerna är markerat och valt.

 • Urvals text med Redigera text-menyn: Start markera text genom att trycka och hålla ner - en lång press - någon del av texten skärmen eller inmatningsrutan. När du gör visas Redigera text-menyn, som visas i denna figur.

  Hur till Redigera text på Droid Bionic

  De två första alternativen på Redigera text-menyn affär med markera text:

  • Välj Word: Välj detta alternativ för att välja det ord du länge tryckte på skärmen. Du kan sedan utöka markeringen.
  • Markera allt: Välj detta alternativ för att markera all text, oavsett om det är i inmatningsrutan eller du har att komma in eller redigera den i det aktuella programmet.

   För att backa ut från Redigera text-menyn, tryck på Back mjuka knappen.

   Hur till Redigera text på Droid Bionic

   Du kan avbryta valet av texten genom att trycka på Back mjukknappen.

Välj webbsida text med Droid Bionic

När du surfar på webben på din Droid Bionic, du markerar text genom att tillkalla en särskild menyalternativ. Gör så här:

 1. Tryck på Meny mjukknappen för att kalla webbläsarens meny.

  Hur till Redigera text på Droid Bionic
 2. Välj Mer kommandot och välj Markera text.
 3. Dra fingret över texten på webbsidan som du vill kopiera.

  Du kan utöka markeringen genom att dra reglagen i början eller slutet av texten.
 4. Peka på skärmen och välj kommandot Kopiera.

  Texten är ögonblick kopieras.

Du kan klistra in texten i alla program på telefonen som accepterar textinmatning.

Efter texten är markerad, kan du göra fyra saker med det: Ta bort det, byt ut den, kopiera den, eller klippa det. Ta bort texten genom att trycka på Delete-tangenten på tangentbordet. Ersätt text genom att skriva något nytt medan texten är markerad.