Vad bör jag tänka när man köper en Check Wallet?

April 3

När du € re på marknaden för ett checkhäfte plånbok, finns det några saker att tänka på. Börja med att bestämma om du föredrar en enkel checkhäfte plånbok, med bara de nödvändiga fack, eller något mer intrikat med massor av extramaterial. Tänk om de saker som du planerar att bära i din ekonomi plånbok, och se till att köpa en som kan hålla dem alla.

När du undersöker checkhäfte plånböcker, ägna stor uppmärksamhet åt antalet kredit-kortplatser varje plånbok erbjuder. Om du planerar att bära tio olika kort, se till att välja en plånbok med tillräckligt slots. Om du bär plast rabatt och medlemskort, se till att du har tillräckligt med platser för dem också.

I ditt sökande efter en bra checkhäfte plånbok, anser ditt behov av fickor. Om du gillar att stoppa kvitton, försäljningsbesked, kuponger och visitkort i plånboken, välj en med fickor. Tänk också på vad du ska göra med din förändring. Om du planerar att bära den i plånboken, i stället för fickan, leta efter ett checkhäfte plånbok med en dragkedja byta väska. Om möjligt, placera ett gäng förändring i plånboken delen av checkhäfte plånboken du € re väger. Om det gör resten av plånboken alltför skrymmande, välj ett annat plånbok.

När du € har hittat ett checkhäfte plånbok som passar dina funktionella krav, tar sig tid att uppmärksamma dess estetik. Ser materia, som du kommer att konfronteras med den visuella stilen i din ekonomi plånbok varje gång du behöver ta bort något från den eller sätta något i den. Var noga med att välja en som du kommer att gilla när du tittar på det i månader i sträck.

Var uppmärksam på hur din ekonomi plånbok känns i dina händer. Se till att du kan bekvämt hålla den utan att känna besvärliga. Prova ut eventuella nedläggningar och blixtlås. Du vill vara säker på dina tillhörigheter kommer att vara säker i din plånbok, men ändå lätt att komma åt när du behöver dem. Om du öppnar eller stänger någon del av checkhäfte plånboken är svårt, gå vidare till en annan plånbok.

Donâ € t glömma att undersöka sömmar på checkhäfte plånboken du € re väger. Sömmen ska vara jämn och säker. Du donâ € t vill att din plånbok falla sönder någon gång i framtiden, vilket gör dina pengar och kort att släppa ut vid en olämplig plats och tid.

  • Checkbook.