Hur gör jag lära dig att simma?

May 5

Det bästa sättet att lära sig att simma i-person med en certifierad instruktör. Kontrollera poolen anläggningar i ditt område för din simning instruktionsalternativen. Om du behöver den mest grundläggande nivån på simlektioner, men kan bara hitta barnens klasser, då kanske du vill arbeta privat med en instruktör. Om du känner dig rädd för vattnet, se till att du väljer en instruktör som är känslig för detta och gör ditt bästa för att träna simning stroke och sparkar så mycket som möjligt.

Om du känner att du behöver tid för att vänja sig vid vattnet innan du tar klasser att lära sig att simma, kan vissa aqua aerobics sessioner i den grunda delen av bassängen vara en bra idé. Under grunt vatten aerobics, huvud och axlar är alltid ovanför vattenytan, medan resten av er är nedsänkt. Med vatten aerobics klasser innan lära sig simma kan göra dig mer bekväm i poolen. Du kan också gå till offentliga simma sessioner och hänga på sidan av poolen när vi möter den på magen med fötterna ut till praktiken sparkar.

Att lära sig att simma, kommer din instruktör måste se till att du har möjlighet att flyta, hålla huvudet under vattnet och dränka bevis. Drown proofing innebär att kunna förbli upprätt med huvudet på ytan samtidigt som trampar vatten i en djup område där fötterna inte kan röra botten. Ben och armrörelser att hålla dig flytande. Du kan öva hålla på handen bojar innan drunkna korrektur utan dem. Innan lära simning tekniker, som börjar med den grundläggande crawl där huvudet kommer alternativt vara under och ovanför vattnet, är det en bra idé att öva dränka hela kroppen under vatten medan du håller andan.

Om du inte kan ligga platt på vattnet att flyta, kan en simlärare håller dina ben och rygg medan du tränar. Även om du inte behöver ha bemästrat flytande när du lär dig att simma crawl, vilket är den vanligaste bad stroke, måste du för ryggsim. Om du lär dig genomsökningen och ryggsim, kommer dessa streck tillåter dig att göra grundläggande simning och har grunden för att lära sig andra simma tekniker. Se till att din instruktör lär dig korrekt hand och benrörelser med stroke.

När du lär dig varje ny simteknik och stroke, kom ihåg att hålla igång och inte bli avskräckt om det verkar ta längre tid att bemästra simma klasser än du hade hoppats. Det viktigaste är att du gör ditt bästa och fortsätta att öva det du har lärt dig. När du lär dig att simma, gå till offentliga simning sessioner regelbundet så att du kan öva. När du är redo att simma många varv i rad, leta efter simhallar i ditt område som rep av varv körfält.

  • Du måste ha bemästrat flytande innan du försöker att lära sig ryggsim.
  • Det är en bra idé att öva dränka din kropp under vattnet och hålla andan när de lär sig simma.
  • Vatten aerobics är en övning som utförs i en pool.
  • Många gym värd simma instruktionsklasser.
  • En simtur träning ska matcha någons nivå av skicklighet och uthållighet.