Vad är Stand Mixers?

January 12

Stand blandare är köks beating verktyg som står upprätt på en räknare, i stället för att hållas i handen. Olika vispblad kan fästas på armen av köksmaskinen, som sänks ned i en skål och sedan slås på för att blanda ingredienserna. Beroende på vilken typ av matlagning du gör, en stand mixer och tillhörande uppsättning skålar kan vara en otroligt användbar kök apparaten. Högkvalitativa blandare brukar vara ganska dyrt; de ofta dyka upp på saker som brud register.

Utformningen av en stand mixer inkluderar stativet, vilket är typiskt u-formad så att en skål kan krypa in i det, en tjänst som motorn är fäst, och en arm som kan höjas och sänkas. För att använda köksmaskinen, är ingredienserna placeras i en skål, som är låst på plats innan armen sänks. De flesta stand blandare kommer med flera blandningsskålar som är av samma kapacitet. Användaren slår ifrån motorn på med den önskade hastigheten, och blandningen piskar, takter, eller blandar ingredienserna som önskas.

Typiskt en stand mixer är utformad för att använda speciella blandnings skålar som har modifierade för att låsa in i basen för att säkerställa att de inte rör sig medan mixern används. Metal blanda skålar är vanliga, men det är också möjligt att hitta glas och keramik blandningsskålar, vilket kan vara mycket användbart när du använder ingredienser som kan interagera med metall, liksom citrusfrukter.

De vispblad på en stand mixer kan också vara ganska varierande. Många stand blandare kommer med grundläggande beating blad för blandning, tillsammans med en brödkrok, som är utformad för att muskel bröddeg runt i mixern för att knåda den, koppla av gluten i degen. Klubbor kan ta formen av paddlar som skrapar ner sidorna av biandaren som blandningen, är användbara för saker som vaniljsås, och vispa bilagor är vanliga samt.

En bra stand mixer behöver en mycket stark motor, speciellt om du ska använda stativet mixer för att göra bröd. Du kanske vill granska recensioner av tillgängliga stand blandare innan man beslutar om den modell som du vill, och du kanske vill söka upp en "professionell nivå" stand mixer som är avsedd för restaurangbruk för extra hållbarhet. Det är också en bra idé att veta gränserna för din produktgaranti. Du kanske också vill tänka på kapaciteten på köksmaskinen när du granskar dina alternativ, och överväga hur lätt det blir att städa, som själv blandare kan bli rörigt, särskilt med rinnande ingredienser.

  • Stand blandare kommer med flera olika blad.