Hem Hangover Återhämtning

April 22

Ingen gillar en fantastisk fest för att komma till ett slut, men när du befinner dig återuppleva den tid till nästa dag med känslan av en jackhammer gör rivningsarbete inuti ditt huvud, hoppas du det är ett bergsäkert sak åtgärda nära till hands . När du upplever den här typen av såra, du definitivt hoppas på en snabb lösning, men finns det verkligen någon hem baksmälla botemedel som ger snabb lindring från din självförvållade elände? Det finns några ytterligare skäl som kan förklara varför du kan ha symtom på en baksmälla utöver det vanliga dricka för mycket, till exempel att dricka mycket under en kort tid eller dricka på fastande mage, sömnbrist, eller till och med allmänt dålig hälsa.

Tja, om du frågar 100 personer, kan du få 100 olika "fungerar varje gång" baksmälla lösningar. Men ju fler individer tillfrågade, kommer oddsen ökar till förmån för en del av samma rättsmedel som rekommenderas av en viss procent av de tillfrågade. Så, kanske du frågar "vad är några av de mer populära botemedel?" Här är ett antal av dem för dig att tänka på:

 • Acetylsalicylsyra eller ibuprofen. Ofta anses livräddare i medicinskåpet, ta en huvudvärkstablett som är en mild smärtstillande första sak på morgonen kommer att eliminera den gemensamma baksmälla huvudvärk. Bifogar en kylklamp till pannan, och du kommer att vara på bättringsvägen.
 • Hydrate med Vatten. Detta är en åtgärd som aldrig kan rekommenderas nog. Konsumera glas vatten under dagen för att spola alkohol från systemet, och att återfukta din kropp igen.
 • Lite socker, göra det Fruktos. Vad är fruktos? Det är den naturliga socker som finns i många frukter och naturliga produkter. Att bidra till att bryta ner och eliminera alkohol från kroppen, konsumerar glas fruktjuice, såsom apelsinjuice, eller prova en tesked eller två av honung, som ger samma effekt.
 • Timjan för Tea. Motverka alkoholen, genom att dricka en kopp te gjort med ört, timjan. Krossa 5-6 blad och lägg i en kastrull med 1-2 koppar vatten, låt sjuda i 5 minuter, och sedan efter kasta bladen dricka vätskan.
 • Kaffe med citron. För dem som inte kan överleva dagen utan deras morgon java, kan detta hem botemedel vara din frälsande nåd. Lägg en tesked citronsaft till en kopp svart kaffe, vilket innebär inget socker och ingen mjölk. Den ljusa sidan är du fortfarande få ha ditt kaffe!
 • Vitamin Supplement. Överdriven alkoholkonsumtion avlägsnar viktiga vitaminer och mineraler från kroppen. Du kan fylla på och ladda din kropp genom att ta ett B-komplex-vitamin, vilket har visat sig förkorta väntetiden.
 • Ät något. Om du känner dig som om du har drabbats av en buss, det sista du kanske vill göra är att äta mat. Men det är bra att försöka äta något så alkoholen absorberas från kroppen för att bekämpa en baksmälla. Snack om kolhydrater för att hjälpa höja utarmade aminosyror, men om du hittar dessa källor är för tunga för magen, försök sedan "bota alla" skål soppa buljong eftersom det kommer att ge välbehövlig näring, samt återställa viktiga vitaminer och mineraler.

Nästa gång du är redo att gå-all-out på partikretsen, här är några råd för ett par förebyggande åtgärder:

 • Fyll din mage. Ät lite mat innan du dricker för att bromsa absorptionshastigheten av alkoholen
 • Drick ett glas mjölk. Denna dryck innehåller naturliga sockerarter som kommer belägga magslemhinnan och hjälper fyller du upp
 • Hundens Hår Remedy. Inte ens tänka på att dricka igen för att befria dig av en baksmälla nästa dag ... dålig idé, så bara glöm det
 • Pace själv. Om du ska dricka hela natten, sedan dricka långsamt och inte slam tillbaka flera drinkar i den första timmen
 • Hydrate tidigt. Genom att dricka vatten under dagen innan rubrik ut till en fest kommer att hålla kroppen hydrerad och lindra effekterna av alkohol

Så, om dina planer inkluderar binda en på ikväll, ha en bra tid, vara säkra, och lycka till med morgondagens baksmälla!