Vad är Caulk Remover?

April 16

Caulk remover används för att avlägsna täta från sanitetsporslin, fönster, dörrar eller diskbänkar, för att nämna några av de många platser det kan användas. En person som gör badkar, dusch eller kakel reparation kan behöva ta bort täta som bildar en tätning runt dessa poster. Caulk hjälpmedel remover en handyman i att ta bort denna tåliga ämne så att reparationer kan göras. Det används också för att avlägsna gamla fogtätning när den är sliten eller sprucken på grund av ålder eller exponering för elementen.

Den här produkten kommer vanligtvis i en avlång tub med ett munstycke och mössa på slutet. Förpackningen liknar universal caulk som kan dispenseras från röret snarare än från en tätningspistol. Dessutom kan ett allrengöringsmedel typ av caulk remover kommer i en åtta-ounce (0,24 l) flaska med en plast barnsäkra locket.

Det finns caulk borttagnings avsedda för olika typer av täta. Till exempel kan en typ av caulk remover användas för kakel reparation, en annan för handfat reparation och ännu en för utomhusbruk. För bästa resultat bör en husägare vet vilken typ av täta han eller hon försöker ta bort. Om husägare inte vet, kommer typen allmänt ändamål köps i en flaska mjuka flesta typer av täta nog att det kan avlägsnas enkelt med ett täta borttagningsverktyg.

Caulk remover kan köpas på hem förbättring återförsäljare, järnaffärer eller i delar av varuhus hårdvara och måla. Det kommer vanligtvis att vara placerad i samma gång som vanliga caulk, tätningspistoler och väderbeständighet poster. Konsumenterna bör ägna särskild uppmärksamhet åt produktens förpackning för att se till att de köper en täta remover snarare än standard täta, samt vilken typ av remover behövs för jobbet till hands. En fem-ounce (0,15 l) röret kommer att avlägsna ca 12-14 fot (3,66-4,27 m) i caulk, och en åtta-ounce (0,24 l) flaska kommer att ta bort (7,32 m) ca 24 fot.

Caulk är remover säker att hantera och icke-toxiskt för att andas. Vissa typer av täta remover kan behöva bota så länge som två timmar, och husägare behöver inte lämna området när detta händer. Cleanup kräver endast en lösning av mild tvål och vatten appliceras med en fuktig trasa eller svamp. Det borde inte vara några rester kvar efter rensning. Caulk remover är en billig produkt som kan appliceras enkelt genom någon oavsett hans eller hennes kompetensnivå i hemmet förbättring och reparationer.

  • En tätningspistol.