Vad är Natural Bröstförstoring?

October 26

Naturlig bröstförstoring ger ett alternativ till traditionella bröstimplantat för många kvinnor. Fett överföring bröstförstoring och stamcells bröstförstoring är de två typerna av naturliga bröstförstoring förfaranden tillgängliga. Fett överföring bröstförstoring innebär att ta bort fettceller från andra delar av kroppen, såsom lår och skinkor, och injicera den i brösten. Alternativt kan adulta stamceller från fettvävnad i patientens egen kropp skördas, och sedan injiceras i brösten, där de kan producera mer fettvävnad för att öka brösten. Naturlig bröstförstoring förfaranden har ett antal fördelar jämfört med traditionella förfaranden, inklusive mindre risker och kortare återhämtningstid.

Traditionella bröstimplantat har utförts i decennier, och samtidigt anses säkert, har ett antal nackdelar. Traditionella implantat ofta inte ger den naturliga utseende och känsla som många kvinnor önskar. Många kvinnors kroppar avvisa implantaten, vilket kan orsaka fördröjd läkning och även vanställdhet. Traditionella implantat kan glida på sin plats, förringa utseendet på brösten. De flesta kvinnor tar minst två veckor för att återhämta sig från den traditionella bröstförstoring, men återhämtningstiden kan sträcka sig så länge som åtta veckor, beroende på kroppens reaktion på implantaten.

Naturlig bröstförstoring, dock bär en typisk återhämtningstiden för bara två dagar. Eftersom det inte finns några inblandade implantat och fett eller stamceller kommer från kvinnans egen kropp, är risken för transplantatavstötning nästan obefintlig. Överförda fett eller stamceller kvar i brösten där de injiceras, även om kvinnan förlorar vikt. Detta förfarande påverkar inte patientens förmåga att ta emot mammografi, till skillnad från traditionella bröstimplantat.

Den primära nackdelen med naturliga bröstförstoring är att det erbjuder en begränsad ökning av bröst. De flesta kvinnor som får naturlig förstärkning upplever en ökning med endast en kopp storlek, även om en ökning på upp till två kopp storlekar är möjlig. Kosmetiska kirurger rekommenderar denna procedur för kvinnor som vill återställa utseendet på sina bröst efter graviditeten, omvårdnad, eller åldrande. Fett överföring och stamcells bröstförstoring kan göra brösten betydligt fastare och rundare, även om det inte drastiskt påverka deras storlek. Kvinnor som vill kraftigt öka storleken på sina bröst kanske vill överväga traditionella bröstförstoring, vilket kan erbjuda betydligt mer dramatiska ökningar i bröst storlek.

  • Fett överföring och stamcells bröstförstoring är att former av naturliga bröstförstoring.
  • Naturlig bröstförstoring görs genom att producera mer fettvävnad i bröstet.
  • Fett överföring bröstförstoring innebär att ta bort fettceller från andra delar av kroppen och injicera den i brösten.