Hur väljer jag det bästa PMS Kosttillskott?

November 5

Premenstual syndrom (PMS) är en sjukdom som definieras av en grupp av hormonella svängningar som utlöser störande symptom hos kvinnor upp till två veckor före mens. Kvinnor söker ofta behandling för beteende- och humörförändringar. Medicinska forskare tyder på att flera av de PMS-symptom som kvinnor upplever kan bero på näringsbrist, och PMS kosttillskott som innehåller essentiella fettsyror kan hjälpa kvinnor med premenstruella syndrom. Experter rekommenderar att rådfråga en läkare innan du tar något nytt tillägg.

Omega-3 är en essentiell fettsyra som inte görs av den mänskliga kroppen. Kvinnor som inte innehåller livsmedel såsom fisk och ägg i sin kost kan köpa kosttillskott. En av de bästa källorna för essentiella fettsyror kommer från fiskolja. Forskning visar att konsumera minst 1 gram fiskolja i en kapsel kan kraftigt minska PMS-symptom.

Evening Primrose kapslar är en gynnsam PMS tillägg. Liksom fiskolja innehåller nattljus en essentiell fettsyra. Detta är en aktiv form av omega-6-fettsyra och hjälper kroppen att fungera korrekt. Detta tillägg hjälper till att minska PMS-symptom som depression, bröstsmärtor, och irritabilitet. Det hjälper också kvinnor under menstruationen genom att minska tunga perioder och korrigera oregelbundna cykler.

När du väljer PMS kosttillskott, bör kvinnor anser järn. En kvinna i fertil ålder kommer sannolikt att bli brist på detta näringsämne. De flesta kvinnor med järnbrist rapport svaghet och trötthet. Dessa symtom kan förvärras om de har premenstruellt syndrom. När menstruationen inträffar mer järn förloras, eftersom järn är på av komponenterna i blod.

Kvinnor som tar kalciumtillskott daglig rapport befrielse från huvudvärk och nervositet i PMS. Kramp och andra obehag av menstruation är också betydligt. Experter rekommenderar inte konsumera järn- och kalciumtillskott samtidigt under dagen. Att tillåta tid mellan att ta kalcium och järn gör att varje näringsämne kan mer fullständigt absorberas bättre.

Premenstruellt syndrom kan orsaka allvarliga emotionella störningar, och en fördel att ta en PMS tillägg är att det kan avslöja om kroppen upplever en brist. De med magnesium brister har normalt en brist på dopamin, en kemikalie som reglerar humör. En brist på magnesium kan också bidra till andra PMS-symptom, såsom ångest och spänning.

PMS kosttillskott som innehåller vitamin E gör kroppens hud levande och minska smärtsymtom. Vitamin E är en antioxidant som förstör fria radikaler i kroppen. Kvinnor kan ta vitamin E för att lindra ömma bröst och muskelvärk inträffat innan menstruationen börjar. Experter rekommenderar också konsumerar vitamin C för att underlätta upptaget av näringsämnen. Många av de näringsämnen som kan hjälpa till med symptom på PMS finns också i en mängd olika livsmedel såsom frukt och grönsaker.

  • PMS kosttillskott.
  • Vissa tror att jättenattljusolja och fiskolja kan lindra symptom som föregår menstruation.