Vilka är de olika typerna av National TV Reklam?

March 8

Sponsring, game show och produktplaceringar, och reklamfilmer alla kan vara olika typer av nationella TV-reklam. Dold bildtext sponsring är metoder för reklam i krediter för en show medan stödtexter för utfrågningen inaktiverad. Game show placeringar är produkter eller tjänster som tävlande vinna. Produktplacering är riktiga produkter sett i filmer och TV-program och ibland används eller godkänts av stjärntecken. Nationella TV-reklam är den typiska 10- till 60-sekunders reklamfilm, men de är riktade mot publiken i det främmande landet.

Textning är ett sätt att visuellt beskriva vad som sker på TV. Denna metod ersätter ljud för människor som inte kan höra ordentligt eller helt enkelt föredrar att inte. Nationella tv-annonsörer kan sponsra dold textning som ett sätt att sprida sitt budskap. Vissa organisationer tout public service aspekten av att sponsra textning. Om ett företag är ute efter ett sätt att se ut som en god medborgare, sponsring dold textning tjänster för hörselskadade kan vara en fördel.

Spel show placeringar är en välanvänd typ av nationell TV-reklam, eftersom många länder har populära tävlingsprogram. Produkten marknadsförs genom att ha en tävlande användning eller vinner produkten. Även företag som inte har en fysisk produkt kan annonsera på tävlingsprogram. Till exempel, om företaget äger ett hotell, kan spelet visar tävlande vinna en sju-dagars semester. Alternativt, om bolaget äger en landskapstjänst, kan den tävlande vinna en gratis makeover för hennes gård.

Produktplacering är en typ av nationell TV-reklam som används av företag för att öka medvetenheten om deras varumärken. Denna typ av reklam är normalt konstruerade så att det inte ser ut som reklam till konsumenter. Till exempel kan en kolsyrad dryck konsumeras av en aktör i en tv-film. I detta fall kan det inte vara omedelbart uppenbart för en konsument att drycken är en annons. Annonsörer söker oftast för konsumenterna att utveckla känslomässiga kopplingar och tänka positivt om sina produkter på grund av produktplacering.

Reklamfilmer är en traditionell typ av nationell tv-reklam. Den kommersiella skrivs vanligtvis tilltala målgruppen, med aktörer från mållandet stället landet företaget är baserat i. För en väl ses kommersiella, måste ett företag köper en kortplats på en bra tid, till exempel under en populär tv-show när den demografiska av publiken möter companyâ € s behov.

  • Reklam är oftast inriktad mot vissa målgrupper beroende på när de luft.
  • Sponsring, game show produktplaceringar, och broadcast annonser är alla former av nationell tv-reklam.