Göra ett checkkonto Insättning med SPCS 2005

March 5

Du kan inte skriva checkar såvida du sätter lite pengar på ditt lönekonto. Du visste inte det? Tja, nästa gång du tar din träning på fängelsegården, ge det några seriösa funderingar. Från tid till annan, måste du sätta in pengar på ditt lönekonto och spela in dessa avlagringar i Quickbooks Kontroll registret.

Du kan spela in insättningar på två sätt. Ta reda på om dessa sätt i de följande avsnitten.

Inspelning enkla insättningar

Om du har en enkel insättning för att göra - en summa pengar som inte kom från någon av dina kunder - se bara till insättningen direkt i Kontroll registret.

Anta till exempel att din äldre moster Iris skickar dig $ 100 med en not som förklarar hur mer än 80 år sedan, Great-farbror Bert började sin hängmatta tillverkningsföretag med endast 100 kr, och för lycka, hon skicka dig $ 100 för att hjälpa dig på vägen.

Inspelning en enkel insättning är, tja, ganska enkel. Gör så här:

1. Öppna Kontroll registret.

Välj Banking -> Användning registret. Eller välj Banking i listan navigatörer och klicka på Check registret ikonen. Om du har fler än ett bankkonto, visar Quickbooks Använd registret dialogrutan. Markera checkkonto i vilket du vill göra insättning och klicka på OK. Quickbooks visar Kontroll registret fönstret.

2. Ange det datum då du gjorde insättningen i kolumnen Datum.

3. I Betalningsmottagare kolumnen anger du namnet på den person eller företag som skickade dig pengar.

Oroa dig inte om SPCS lägger ett kontrollnummer i fältet Nummer när du flyttar till Betalningsmottagaren kolumnen. När du anger en insättningsbelopp, Quickbooks ändrar fältet Nummer till DEP (för insättning, förstås).

4. Ange det belopp som du sätter in pengar.

Flytta markören till insättningsgaranti kolumnen och ange beloppet.

5. Ange ett konto för denna insättning.

Flytta till fältet Konto, klicka på nedåtpilen och välj ett konto i listan. Troligtvis kommer du välja ett konto som Okategoriserade Intäkter.

6. Klicka på knappen Spela.

Din insättning anges, och ditt lönekonto balans är uppfödda i enlighet därmed. Observera att alla poster i Kontroll registret görs i kronologisk ordning, med insättningar första och kontroller nästa.

Insättning intäkter från kunder

Insättning intäkter från kunder är lite mer komplicerat eftersom det innebär att betalningar insättning dialogrutan. Har du spelat in kundbetalningar som de kommer in? (Du gör det genom att välja Kunder -> Ta emot betalningar eller kunder -.> Skriv Sales Kvitto) Om du har varit inspelningskundbetalningar och har berättat SPCS att gruppera dem med dina andra undeposited fonder, Quickbooks placerar dessa betalningar i din Undeposited fondkonto. Allt du behöver göra är att överföra undeposited pengar till ditt lönekonto. Gör så här:

1. Välj Banking -> Gör Insättningar.

Du kan också välja Banking i listan navigatörer och klicka på ikonen Insättningar. Eftersom du har undeposited fonder, ser du de betalningar insättning dialogrutan. Denna dialogruta visas de kontroller som du har fått men inte har lagt in ett checkkonto eller annat bankkonto än.

The View Betalningsmetod Typ listruta låter dig se utbetalningar av endast en viss typ: kontant, check, American Express, och så vidare. Om du grupperar insättningar av betalnings typ, fungerar rutan som en fiffig verktyg för transaktioner grupp som du sätter ihop.

2. Välj de kontroller som du vill sätta in.

Placera en bock bredvid de kontroller som du vill sätta in genom att klicka i kolumnen bredvid dem. Om du vill sätta in alla kontroller, klicka på knappen Markera allt. Klicka på OK.

Make Insättningar visas. Känner du igen informationen i mitten av fönstret? Den beskriver de kontroller som du just valt att deponeras.

Du vill vara säker på att Deposit Totalt visas i göra insättningar fönstret är rätt insatta beloppet - med andra ord, det faktiska beloppet verkligen deponeras till det bankkonto. När du senare försöker förena det bankkonto, kommer du jämföra insättningen totala visas här med ditt kontoutdrag s rensas insättningar belopp.

3. Välj checkkonto för att ta emot dessa avlagringar.

Välj kontot från Deposit Att list längst upp i fönstret. Och medan du ändå håller på, kolla datum textrutan för att se till att det visar det datum du ska sätta in dessa kontroller i ditt lönekonto. Med andra ord, om du inte kommer att göra det till banken eller bankomat tills i morgon, sätta morgondagens datum i Date textrutan.

4. Lägg alla andra noncustomer avlagringar att inkludera på insättningsblanketten.

Om din mormor, välsigna hennes hjärta, du gav 1.000 öre i 10 rullar, till exempel, det är 10 extra dollar som du kan spela på denna insättningsblanketten. Längst ner på listan av betalningar, ange namnet på den person som gav dig kontanter, konto, ett memo, ett kontrollnummer, betalningssätt (kontanter, i det här fallet), en klass om du använder klasser och mängden.

5. Skriv en anteckning till dig själv i Memo rutan för att beskriva denna insättning, om du vill, och klicka på knappen Skriv ut för att få en papperskopia av insättningsblanketten.

Många banker acceptera detta insättningsblanketten, så att du kan skriva ut den och lägga den i ett kuvert med ditt ATM deposition eller lämna det till banktjänsteman. Oavsett vad du skriver på PM visas på Kontroll registret. (Du bör nog skriva ett PM till dig själv om du behöver veta vad denna fyndighet är år från nu.)

6. Spela in några pengar tillbaka som du planerar att komma med insättningen.

Om du behöver för att få pengar för att fylla ditt handkassa konto väljer kontot från Cash Back Goes To listrutan skriva ett memo, och sedan spela in hur mycket pengar som du vill få tillbaka från depositionen.

7. Klicka på Spara och stäng knapp längst ner i göra insättningar fönstret.

Fyndigheten är inspelad i Quickbooks. Det verkar i ditt lönekonto register bredvid förkortningen DEP (vilket står för insättning).