Hur väljer jag den bästa hunden tånagel Clippers?

September 17

Välja den bästa hunden tånagel Clippers beror på hur väluppfostrade hunden är när få sina klor klippta och längden på klorna. Scissor Clippers används för att klippa mycket långa tånaglar, och kan inte krävas för de flesta hundar. Giljotinsaxar är för naglar av normallängd, och är oftast bättre accepteras av hundar som är rädda för Clippers. Grinders är batteridrivna enheter som slipar bort på klo, dulling det. Dessutom kan du också ta ditt husdjur till en professionell groomer som har erfarenhet klippning hundklor.

Saxarmar hårklippnings används oftast på klor som har omböjda inåt mot DOGA € s fotdynan. Detta problem tenderar att ske med dagg klo, som ser ut som Doga € s tumme. Dagg klo inte vidrör marken så ofta som resten av sina klor, så det är inte slitna ner så mycket. Med tiden kan alla klorna börja krypa mot kudden, dock, och orsaka hunden smärta i svåra fall av vanvård. Du behöver inte en sax Clipper inte din hund har detta problem med sina dagg klorna.

Giljotin Clippers är oftast den enklaste typ av hund tånagel Clippers att använda. Doga € s tånaglar gå igenom en liten ögla i verktyget, och när handtaget pressas stängd, är tånagel klippt som i en giljotin. Många hundar tycker att detta mycket mindre traumatiskt än en sax Clipper, och det är säkrare för ägarna att fungera utan misstag skära sina hundar.

En annan av de typer av hund tånagel Clippers är en kvarn, som bokstavligen slipar bort på spiken tills dess rätt längd. Jämfört med sax eller giljotin hund tånagel hårklippnings, slipmaskiner är en nyare uppfinning. Vissa hundar är mer toleranta mot dessa Clippers än någon annan. Denna typ av clipper har den extra fördelen av att lämna Doga € s naglar släta snarare än kantiga och vassa. För hundar som har en vana att hoppa på människor, kan detta innebära skillnaden mellan blödnings repor och ärr och en och annan röd markering från att hoppade på.

Den bästa metoden för trimning hund tånaglar beror mycket på hunden. Vissa människor har svåra hundar som är alltför rädda för att ha sina klor klippta. Professionella groomers kan komma till nytta i det här fallet, eftersom de är vana att hantera rädda husdjur. De kan trimma klorna snabbare och säkrare än många hundägare samtidigt som du håller hunden i perfekt plats för att hålla den från att vicka bort.

  • Det finns olika typer av hund nagelklippare.
  • Clipper val kan bero på hur väluppfostrade hunden är under tånagel klippning.