Skriv Chromebook Dokument som PDF-filer

May 24

Chromebook stöder bara en bråkdel av den hårdvara som traditionella operativsystem som Windows och Mac OS-stöd. Detta innebär att du inte direkt kan ansluta din Chromebook till ett antal enheter, inklusive skrivare.

Chromebook gör upp för begränsad skrivare stöd med en utskriftsprotokoll som heter c högljudda UTSKRIFT, so m kan du skriva ut till alla moln utskrift-aktiverade skrivare som är ansluten till Internet. Med molnskrivare, du bara ansluta skrivaren till en dator som är inloggad på ditt Google-konto, och du kan skriva ut dina sidor oavsett var du befinner dig i världen.

Men vad händer om du inte har en moln utskrift-aktiverade skrivare? Eller en Internet-anslutning? Tja, i så fall, kan du fortfarande "skriva ut" din fil eller ett dokument till en PDF-fil som sedan kan delas med någon som inte har en skrivare anslutning.

För att skriva ut till en PDF, följ dessa steg:

 1. Öppna dokumentet eller innehåll som du vill skriva ut och tryck Ctrl + P.

  Utskriftsmenyn visas avslöjar flera alternativ.
 2. Öppna Skrivare eller Destination rullgardinsmenyn.

  En meny med skri val visas.
 3. Välj Spara som PDF.

  I vissa program måste du först klicka på Spara som fil innan du kan välja PDF som sparade filtyp.
 4. Klicka på Skriv ut.

  Dokumentet är "tryckt" som en PDF-fil som kan mailas eller senare skrivas ut på en skrivare. Även om du har en fungerande skrivare, utskrift till PDF är ett bra sätt att arkivera ditt arbete.