Living Paleo Aerobic: gör vad du älskar att bygga uthållighet

May 26

Att leva som en grotta man, måste du ha vissa energiutgifter dagligen när den antar en Paleo livsstil. Cave män fick handla om matlagning, de var tvungna att bära ved och vatten tillbaka till lägret, och de var tvungna att bygga nattliga bränder där de också sjöng och dansade.

De sprintade, lyfte, och gick i genomsnitt nio miles per dag. Deras rytm var att flytta en hel del och vila varje dag.

Här är den goda delen: att möta detta behov, allt du behöver göra införliva rörelse i din dagliga rutin, eller göra vad du redan älskar, på en lägre intensitet takt. Till exempel, om du gillar att vandra, gå på en vandring.

Om du gillar att gå, cykla eller simma, göra dessa saker; bara njuta vad du gör när du flyttar. Leka med barnen räknas, bära matkassar räkna, gå upp och ner för trappan räknas. Du måste bara vara medveten om att din kropp behöver denna rörelse och se till att få det varje dag.

Medan du gör vad du vill att tillfredsställa ditt vardagsrum Paleo cardio krav bör din puls ligga på omkring 55 till 70 procent av din maximala. Du kan räkna ut din puls genom att helt enkelt lyssna på din kropp. Du bör inte vara huffing och blåsa. Om du är, du gör för mycket.