Hur väljer jag det bästa Homeopatiska läkemedel för cystor på äggstockarna?

October 4

Om du lider av cystor på äggstockarna, finns det några homeopatiska treatements som kan hjälpa. Det finns några homeopatiska läkemedel för cystor på äggstockarna som du kan välja mellan, men bör du först överväga dina symtom. Till exempel är Thuja occidentalis vanligtvis bäst för cystor i vänstra äggstocken, särskilt när de åtföljs av flytningar och en kort menstruation. Å andra sidan, om cystor är i höger äggstock, och varar under en längre tid, kan Mattlummer vara bäst. Apis mellifica kan också användas för cystor på höger sida, men denna behandling är ofta bäst för dem med svår smärta under menstruationen.

Thuja occidentalis ofta användas av dem som har cystor i vänster äggstock. Personer med detta problem kan också uppleva vaginal torrhet trots närvaron av grönt urladdning. Dessutom kan din menstruation vara sent, och när det äntligen dyker upp, är det förmodligen mycket lätt.

Å andra sidan, om smärtan verkar komma från höger, har du några alternativ som involverar homeopatisk medicin. Om din mens är ofta sent, men verkar pågå alldeles för länge när det dyker upp, homeopatiska utövare tyder Mattlummer. Denna behandling kan hjälpa till att bota vaginal torrhet, liksom, som ofta dyker upp med cystor på äggstockarna. Dessutom, om du märker svår uppblåsthet tillsammans med smärta i höger sida, kanske du vill överväga detta homeopatikum.

Kanske du har smärta som kommer från höger äggstock, men du inte märker någon vaginal torrhet eller utsläpp. Istället kanske du märker att din mens är försenad, och att det är särskilt smärtsamt när det äntligen visas. I så fall kanske du vill överväga Apis mellifica, som ofta anses vara en av de bästa homeopatiska läkemedel för cystor på äggstockarna i den högra sidan. Många kvinnor som drar nytta av denna behandling är också ute efter att bota ömhet i deras bukhålan, tillsammans med extrem magen uppblåsthet. Kom ihåg att du alltid bör diskutera din behandling med en läkare för att se till att ingen av dessa produkter konflikt med andra mediciner som du tar.

  • Lycopodium, ett naturläkemedel för cystor på äggstockarna, kommer från den vintergröna Mattlummer anläggning.
  • Thuja används ofta som en homeopatisk behandling för cystor i vänstra äggstocken.
  • En frisk äggstocken och en med cystor.
  • Awoman läkare bör övervaka misstänkta cystor på äggstockarna som kan leda till ihållande smärta eller ange andra hälsoproblem.
  • De flesta cystor på äggstockarna gå iväg på egen hand, och inte kräver operation.
  • En kvinna med cystor på äggstockarna bör rådfråga sin läkare innan du använder några homeopatiska behandlingar eller läkemedel.