Hur man känner igen en Gap när Day Trading

October 16

Luckor är avbrott i priserna som dyker upp hela tiden i lager trendlinjediagram. De råkar oftast när någon nyhetshändelse äger rum mellan aktiehandel sessioner som orsakar en justering av priserna och volymen. Huruvida nyheten handlar om ett förvärv, en produktlinje besvikelse, eller ett krig som bröt ut under natten, itâ € s betydande nog att ändra trenden, och att? € s varför handlare uppmärksamma när de ser luckor.

En lucka är en paus mellan två barer.

Hur man känner igen en Gap när Day Trading

En lucka ner innebär itâ ofta € s tid att sälja.

Luckor är oftast bra signaler. En trygghet som luckor upp på den öppna betyder oftast en stark uppåtgående trend börjar, så itâ € s tid att köpa. Likaså om säkerhetsluckor ner, thatâ € s ofta början på en nedåtgående trend, så itâ € s bättre att sälja.

Dag handlare kan sugas in i en lucka, en situation som kallas en lucka och skit (eller gap och fälla, om du föredrar mer elegans språk). Många handlare visa säkerheten går upp i pris som en bra tid att sälja, så dagen näringsidkare som köper på gapet upp omedelbart blir mitt framför näsan av alla säljtryck.

Därför vissa daytraders föredrar att vänta minst 30 minuter innan handel på en öppningsgapet, medan andra förlitar sig på sin kunskap om köpare och säljare i en viss marknad att bestämma vad du ska göra.