Vad är Synefrin?

October 16

Drogen synefrin är en vanlig medicin som används för viktminskning. Även om det används av ett stort antal människor, dess effektivitet har ännu inte bevisat. Synefrin kommer från en typ av citrusfrukter och kallas ibland pomerans. Vanligtvis drogen tas oralt även om den också kan injiceras i vissa situationer. Några av kraven föreslår synefrin kan öka en persona € s energi, möjliggöra större viktminskning och öka kroppstemperaturen.

Synefrin är en adrenerg amin drog som är utformad för att stimulera vissa receptorer i kroppen. Detta påstås öka bodyâ € s ämnesomsättning och göra det lättare för någon att gå ner i vikt. Drogen frigör också adrenalin som tros bidra till att bryta ner vissa typer av fett i kroppen.

Den rekommenderade dosen av läkemedlet varierar beroende på den exakta pillret tas. En enda dos är vanligtvis någonstans upp till 30 mg även om det kan vara mycket mindre än detta. För medicinsk användning kan läkemedlet användas i doser upp till 100 mg, även om det ofta injiceras i det här fallet.

Det finns flera potentiella biverkningar till att ta synefrin. Vissa bantningspiller kommer med en blandning av drogen tillsammans med andra ämnen såsom koffein och antiinflammatorisk medicin. Detta har rapporterats orsaka ett antal potentiella problem, inklusive en ökning av blodtryck och en ökad risk för stroke.

Synefrin har blivit mer populära de senaste åren på grund av en annan populär viktminskning drogen att förbjudas. Drogen efedrin inte längre lagligt säljs i många länder på grund av de hälsorisker som är förknippade med att ta den. Det har visat sig att synefrin är mycket lik efedrin på många sätt och människor som tar det ofta visar liknande biverkningar. Företag som säljer drogen tros vara att utnyttja en loop-hål som tillåter dem att sälja ett läkemedel thatâ € s liknar den förbjudna substansen.

Vissa biverkningar av efedrin som vanligen ses hos människor som tar synefrin inkluderar akne, förvirring, sömnlöshet och illamående. Det finns också ett antal kardiovaskulära sjukdomar och problem som arytmier som tros ha orsakats av läkemedlet. Av denna anledning en person som vill ta någon viktminskning drogen bör alltid prata med sin läkare. Vissa människor kan vara mer i riskzonen för att ta vissa läkemedel än andra.

  • Konsultera en läkare innan du tar synefrin eller andra kosttillskott som påstås främjar viktminskning.
  • Sömnlöshet är en vanlig biverkning ses i dem som tar synefrin.
  • Synefrin är läkemedel som används för att underlätta viktminskning.
  • Hjärtarytmier kan förekomma hos vissa personer som tar synefrin.