Vad är några saker att göra i Sausalito, Kalifornien?

June 23

Om du letar efter avspända aktiviteter i en vacker vattnet inställning av lugnande charm, hittar du massor av underbara saker att göra i Sausalito, Kalifornien. Sausalito ligger precis bredvid San Francisco Bay, norr om Golden Gate-bron. Promenad vid vattnet, besöker San Francisco Bay Model och Discovery Museum och shopping och surfa butikerna på Bridgeway Avenue är bara några av de mest populära saker att göra i Sausalito.

Sausalito kan nås med färja från San Francisco. Walking bredvid medelhavsliknande hamnen full av flerfärgade båtar är ett bra sätt att turnera staden. Du kan turnera i Sausalito vattnet till fots på en trevlig bana. Om det inte är för dimmigt, är det möjligt att få utmärkt utsikt över Golden Gate-bron, Angel Island och San Francisco samt bukten.

Själv touring stora San Francisco Bay Model skapats av Army Corps of Engineers är en av de mest intressanta och pedagogiska saker att göra i Sausalito. Denna inomhus, tredimensionell modell av San Francisco Bay och Delta är en av världens största skalmodeller. Den användes av Army Corps of Engineers att testa väderförhållanden och hur användningen av strandlinjen påverkar miljömässigt området Bay. Modellen bygger på områdets tidvatten, flodinflöden och strömmar. Attraktionen är gratis, innehåller information på fem språk och har också en display av San Franciscos Liberty Fartyg byggda under andra världskriget.

Besöker Bay Area Discovery Museum i Fort Baker är ofta en av de mest favorit saker att göra i Sausalito för familjer med barn under nio. Museet har interaktiva konst och vetenskap utställningar som är både inomhus och utomhus. The Discovery Museum erbjuder barnvänlig information om San Francisco Bay, samt experiment i aktiviteter såsom kreativa konstprojekt, en labyrint och mycket mer. Föreställningar, festivaler och workshops är också tillgängliga på museet tidtabell under hela året.

Bridgeway Avenue är ett populärt shoppingdistrikt som har konstgallerier och souvenirbutiker samt klädbutiker och presentbutiker. Fokus ligger på kreativa föremål och konstverk inklusive smycken och glasskulpturer. Bridgeway Avenue är också känd för sina unika klädbutiker såsom Crazy shirts. Crazy shirts är känd för att ha t-tröjor tillverkade av helt naturliga färgämnen som inkluderar extraktioner av poster såsom choklad, solros, key lime och lavendel samt mer udda källor såsom pengar, öl och vulkanisk aska. Du hittar även många restauranger och uteserveringar på Bridgeway.

  • Sausalito ligger bredvid San Francisco Bay.
  • Sausalito är tillgänglig med färja från San Francisco.
  • Golden Gate-bron kan ses från Sausalito.
  • Bridgeway Avenue är ett populärt shoppingdistrikt.