Vilka är de olika typerna av Flag Innehavare?

February 27

Det finns flera olika typer av flagghållare för användning runt huset eller i trädgården. Vissa flagghållare är monterbar på en vertikal yta, medan andra är fristående. Vissa flagghållare rymmer en fullstor flaggan, och andra är mycket små, utformad för att hålla dekorativa trädgårds flaggor.

De flesta dekorativa trädgårdsflagghållare är utformade som stakes. Dessa flagghållare har spikar i botten som går ner i marken för stöd och är lätt nog att inte behöva ytterligare förankring. Dessa flagghållare är utformade med en horisontell bar att den övre sömmen på flaggan glider på och hänger. Standarden trädgården flaggan hållaren är utformad för att rymma det som ofta detaljhandeln som en "mini" flagga, som mäter ungefär 12 till 13 inches (30,5-33 cm) i bredd.

Hus flaggor är större flaggor avsedda att hängas upp från en flagghållare monterad direkt till huset. Vanligtvis har ett hus flagga hållare en konsol, som monteras med skruvar på varje vertikal yta av ditt hus, däck, veranda eller uteplats, och en flaggstång som passar fint in i fästet. Typiska dekorativa hus flaggor är mellan 28 och 30 inches (71,1 till 76,2 cm) i bredd.

Dekorativa flagga innehavare kan vara trä, metall eller smidesjärn och finns i olika färger. Den vanligaste typen av dekorativa flagga hållaren är trädgården spel, vilket är oftast svart. Hus flagga innehavare är ofta metall eller trä, och det finns många modeller tillgängliga för att passa nästan alla personliga preferenser.

Många väljer att resa full storlek flaggstänger i sina gårdar, som i betong. Dessa är metallstolpar med ett rep trissa system utformat för att rymma fullstora amerikanska eller statligt sjunker. Kom ihåg att det finns regler för etikett som tillämpas för hantering och höjning av en amerikansk flagga. Till exempel bör den amerikanska flaggan alltid hängas på en högre höjd än en stat, högskola sport, eller dekorativa flagga, ska aldrig röra marken, och bör inte flygas i regn eller när sliten eller skadad.

  • Den amerikanska flaggan ska alltid flugit över ett statligt sjunker.
  • Fullstora flaggstänger använder ett rep och trissa system för att hissa en flagga.
  • Den amerikanska flaggan får aldrig tillåtas att röra marken.