Vilka är skillnaderna mellan Blush och Bronzer?

May 20

Även rouge och bronzer båda används för att lägga till färg i ansiktet, det finns flera skillnader mellan de två produkterna. Bronzer används oftast för att göra ansiktet ser solbränna, medan rouge är tänkt att lägga till en flush av färg till äpplen av kinderna. Blush och bronzer kommer också i mycket olika nyanser, med bronzer kommer i brunt och rodna i olika nyanser av rosa, orange, eller plommon. Blush och bronzer kan också användas för att kontur i ansiktet, även om rouge endast kan användas för att ta fram kindbenen, medan bronzer kan användas inom andra områden.

Det huvudsakliga syftet med bronzer är att lägga en övergripande glöd till ansiktet. Rodnad och bronzer är båda appliceras till kinderna, men bronzer kan också appliceras på näsryggen, hakan, och övre delen av pannan för att efterlikna utseendet av en naturlig solbränna från där solen skulle slå. Blush är normalt endast avsedd för äpplen av kinderna, de områden som sticker ut när en person ler, och över kindbenen, stannar vid templet. När rouge appliceras på hakan eller pannan, som bronzer, tenderar det att se onaturligt.

En av de viktigaste skillnaderna mellan rouge och bronzer är färgerna som de kommit. Till skillnad bronzer, som kommer i olika nyanser av brunt från ljust till mörkt, kan rouge kommer i färger från orange till plommon, även om en mängd olika rosa nyanser är den vanligaste. Båda produkterna kan emellertid vara i skimrande eller matt formler.

En matt eller satin bronzer kan användas för att kontur i ansiktet, att föra ut en persona € s naturliga vinklar och ofta ger en bantning effekt. När bronzer appliceras på håligheter i kinderna, kan det göra kindbenen verkar mer framträdande. En ljusdos på bronzer ned endera sidan av näsan kan gör detta område visas smalare, medan en mjuk damning tvärs spetsen kan göra i slutet av näsan ser mindre ut. Tillämpa bronzer i ytterkanten av ansiktet kan göra bredare ansikten ser smalare, och kan också fästa uppmärksamheten på mitten av ansiktet.

Blush har mycket begränsad konture effekter jämfört med bronzer, som bronzer är typiskt bara en mörkare nyans av en persona € s naturliga hudton. Eftersom rodna är en annan färg, kan den användas för att skulptera kinderna själva när två olika färger används. En ljus rouge på äpplen följt av en mörkare rouge i samma färg familj över kindbenen kan lätt ändra formen på detta område. Rodnad kan inte det mesta användas ner sidorna av näsan, i håligheter av kinderna, eller runt ansiktet som bronzer burk.

  • Blush förbättrar kindben.
  • Bronzer är att låna ut huden en frisk lyster.
  • En kvinna har rodna tillämpas hennes kinder.